Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου 18: Η Βαλέρια Γκολίνο στην Αθήνα

Δημοσίευση: 15 Νοε. 2018, 21:43
Συντάκτης:

Η Βαλέρια Γκολίνο έρχεται στην Αθήνα με τη νέα ταινία της, Euphoria, στην οποία υπογράφει την σκηνοθεσία για δεύτερη φορά στην καριέρα της μετά το προ 5ετίας, Miele.

ΣΧΕΤΙΚΑΠανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου 18: Αφιέρωμα στη γυναίκα

To φιλμ θα ανοίξει το 31ο Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου την Τετάρτη 21 Νοεμβρίου στον κινηματογράφο Ιντεάλ και αμέσως μετά την προβολή της ταινίας, θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό. Η 53χρονη Ναπολιτάνα σταρ θα παραδώσει το πρωί της ίδιας μέρας και masterclass.

Στους πρωταγωνιστικούς ρόλους εμφανίζονται οι Ρικάρντο Σκαμάρτσιο (με συμμετοχές στα John Wick 2 & To Rome with love) και Βαλέριο Μαστανδρέα (Perfetti sconosciuti), ενώ η Γκολίνο συνυπογράφει και το σενάριο. Σύνοψη: O Matteo είναι ένας νέος επιχειρηματίας, ευφυής, τολμηρός και δυναμικός. Ζει μια ζωή στα άκρα γεμάτη προκλήσεις. Ο αδελφός του, Ettore είναι καθηγητής σε σχολείο και ζει ακόμα στη μικρή επαρχιακή πόλη όπου οι δυο τους γεννήθηκαν. Είναι ένας άνδρας συνετός με μια ήσυχη ζωή σε μια ρουτίνα που τον βολεύει, ένας άνθρωπος που συνειδητά επιλέγει να ζει στη σκιά. Αυτοί οι δύο εντελώς διαφορετικοί άνθρωποι θα έρθουν κοντά σε μια κρίσιμη στιγμή της ζωής τους και θα ανακαλύψουν μετά από χρόνια απουσίας ξανά ο ένας τον άλλον.

Το Πανόραμα Ευρωπαϊκού Κινηματογράφου διεξάγεται από τις 22 Νοεμβρίου έως τις 5 Δεκεμβρίου στον κινηματογράφο Τριανόν.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Ο Άρνολντ Σβαρτσενέγκερ Πρόεδρος των ΗΠΑ στο Kung Fury

Από το 2015 υπάρχει στο YouTube η 30λεπτη ταινία "Kung Fury", ένας φόρος τιμής...
16 ώρες

The Last Black Man in San Francisco

Σύνοψη: Ο Jimmie Fails και ο Montgomery Allen είναι δύο αφροαμερικανοί φίλοι που ζουν...
16 ώρες

"Undone": Οι δημιουργοί του Bojack Horseman ξαναχτυπούν

Για το BoJack Horseman δεν χρειάζονται πλέον πολλές συστάσεις. Όσοι έχουν παρακολουθήσει το animated...
17 ώρες