Red 2

Ο Φράνκ είναι πλέον ήρεμος κι ευτυχισμένος, δίπλα στη γυναίκα της ζωής τους. Η ίδια όμως, η Σάρα, δε μπορεί να κρύψει την ανησυχία της για το μέλλον του δεσμού τους, αφού από τη μέρα που ο αντρούλης της σταμάτησε να σκοτώνει κακούς, η σχέση τους έχει πάρει την κατιούσα! Έτσι, προκειμένου να αναθερμάνει κάπως τη φθαρμένη τους σχέση, αποφασίζει να μπλέξει κάπως τα πράγματα, ώστε να επαναφέρει στην καθημερινότητά τους την περιπέτεια, τον ρομαντισμό αλλά και τα έντονα συναισθήματα πάθους που συνήθιζε να τους προκαλεί ο κίνδυνος! Μέχρι που τα πράγματα μπλέκουν σε ξεκαρδιστικό βαθμό...
Red 2 - κριτική ταινίας

Διασκεδαστικό και απονοεχοποιημένο

Στην ίδια συνταγή με την απόλυτα επιτυχημένη πρώτη ταινία, το "Red 2" έχει σκοπό να σας διασκεδάσει απονοεχοποιημένα και να σας χαρίσει δύο ώρες γεμάτες ισόποσες δόσεις old school χαβαλέ και καλοδουλεμένης περιπέτειας.

Οι παλιοσειρές κάνουν την πλάκα τους διακωμωδώντας τους μέχρι τώρα ρόλους τους στην καριέρα του κάθε ενός, με νέες πινελιές τον Άντονι Χόπκινς σε κόντρα Hannibal εμφάνιση, ενώ μέχρι και ο Μπγιούνγκ Χουν Λι "βαράει" μεν αλύπητα, αλλά τελικά... λυγίζει.

Χορταστική δράση διανθισμένη με χιούμορ και όχι και τόσο ρεαλιστικές σκηνές, κάτι που αποτελεί και το ζητούμενο φυσικά σε μια κωμωδία δράσης που χωρίς να υπόσχεται πολλά, καταφέρνει να πετύχει και με το παραπάνω, τον σκοπό του.

"Νταζβιντάνια", λέμε! 

Joker

Πρώτη δημοσίευση: 19 Jul 2013, 20:58
Ενημέρωση: 25 Jul 2013, 12:12
Τίτλος:
Red 2 (Red 2)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
113
Εταιρία διανομής: 
Release: 
18 Ιουλίου 2013

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos