Ο ταλαντούχος κύριος Ρίπλεϊ θα γίνει τηλεοπτική σειρά

Published: 26 Mar 2019, 17:22
Συντάκτης:

Το έχουμε δει πολλές φορές στο παρελθόν και θα συνεχίσει να συμβαίνει. Το Χόλυγουντ πάντα ήταν ανοιχτό σε εκ νέου λανσαρίσματα ή επανασχεδιασμό παλιότερων επιτυχημένων ταινιών και σειρών αλλά λίγες είναι οι φορές που το αποτέλεσμα είναι αντάξιο του πρωταρχικού υλικού. Στην περίπτωση του βραβευμένου με Όσκαρ σεναριογράφου Στιβ Ζέλιαν ο οποίος αναμένεται να διασκευάσει την σειρά βιβλίων της Πατρίσια Χάισμιθ με πρωταγωνιστή τον “Talented Mr.Ripley” για την μικρή οθόνη, το αποτέλεσμα σίγουρα θα ξεχωρίσει ανάμεσα στα υπόλοιπα σενάρια.

Σύμφωνα με ξένα μέσα ενημέρωσης, τηλεοπτικά δίκτυα και υπηρεσίες streaming έχουν ήδη αρχίσει να υποβάλλουν τις προσφορές τους για το φιλόδοξο αυτό έργο του Ζέλιαν ενώ ο ίδιος θα βρίσκεται και πίσω από την κάμερα στη θέση του σκηνοθέτη. Το σενάριο θα ακολουθήσει τα πέντε βιβλία της Χάισμιθ με τίτλους “Talented Mr. Ripley”, “Ripley Under Ground”, “Ripley’s Game”, “The Boy Who Followed Ripley” και “Ripley Underwater”.

Ο Στιβ Ζέλιαν, γνωστός για τα καλογραμμένα του σενάρια, μας έχει προσφέρει πολλές συγκινήσεις μέσω των πρωταγωνιστών του και ο ίδιος έχει βρεθεί τέσσερις φορές υποψήφιος για το Χρυσό Αγαλματίδιο για τα “Awakenings”, “Schindler’s List”, “Gangs of New York” και “Moneyball”, αποσπώντας εντέλει το πολυπόθητο βραβείο για την δουλειά του στο “Schindler’s List”. Τα τελευταία χρόνια ήταν υπεύθυνος για το “The Night Of” και φέτος διασκεύασε τον Τσαρλς Μπραντ για το “The Irishman” του Μάρτιν Σκορσέζε.

Τον χαρακτήρα του απατεώνα και παρανοϊκού  «Κυρίου Ρίπλει» τον έχει ενσαρκώσει με επιτυχία στο παρελθόν ο Ματ Ντέιμον στην ταινία του Άντονι Μινγκέλα, “The Talented Mr. Ripley”, στο πλευρό του Τζουντ Λο και της Γκουίνεθ Πάλτροου.

Update: Τον πρωταγωνιστικό ρόλο θα ερμηνεύσει ο... ταλαντούχος κύριος Άντριου Σκοτ που αρχικά γνωρίσαμε σαν Μοριάρτι στο τηλεοπτικό «Sherlock», τον... εμπεδώσαμε σαν τον ιερέα στο "Fleabag" και στη συνέχεια στα "1917" & "Αll of us strangers". Δίπλα του, η Ντακότα Φάνινγκ μαζί με τον Τζόνι Φλιν, αλλά και τον Τζον Μάλκοβιτς σε έναν μικρότερο ρόλο. 

To Νetflix απέκτησε τα δικαιώματα της σειράς και έδωσε στη δημοσιότητα την πρώτη φωτό και το πρώτο teaser trailer. Πρεμιέρα 4 Απριλίου. Aυτό είναι το επίσημο τρέιλερ. 

 

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos