Η Σάνσα Σταρκ στο σύμπαν των X-Men

Published: 23 Jan 2015, 14:22
Συντάκτης:

H Σάνσα Σταρκ στο σύμπαν των X-Men. Όπως ανακοινώθηκε από τον ίδιο τον Μπράιαν Σίνγκερ στο Twitter, οι τρεις νέες "μεταγραφές" μεταλλαγμένων για το "X-Men: Apocalypse" που αναμένεται τον Μάιο του 2016, είναι η Σόφι Τέρνερ στον ρόλο της Jane Grey, αλλά και ο Τάι Σέρινταν  (Joe, Mud) σαν Cyclops και η Αλεξάντρα Σιπ σαν νέα Storm. 

Θυμίζουμε ότι πριν μερικές εβδομάδες είχε ανακοινωθεί ο Όσκαρ Άιζακ (Ιnside Llewyn Davis, A most violent year) στον ρόλο του Apocalypse, ενώ συνεχίζουν οι Τζένιφερ Λόρενς, Μάικλ Φασμπέντερ, Χιού Τζάκμαν, Τζέιμς ΜάκΑαβοϊ, Νίκολας Χουλτ, Έβαν Πίτερς. 

 

In other news, η συμπρωταγωνίστρια των Τζέι Κέι Σίμονς και Μάιλς Τέλερ στο φοβερό "Whiplash" (και γνωστή επίσης από το τηλεοπτικό Glee), Mελίσα Μπενόιστ, θα υποδυθεί την Supergirl στην ομώνυμη τηλεοπτική σειρά που εμπνεύστηκε ο δημιουργός των "Arrow" & "Flash", Γκρεγκ Μπερλάντι. Ο τίτλος δεν είναι περιφραστικός, καθώς παίζει την ξάδερφη του Superman, Κάρα Ζορ Ελ, η οποία το έσκασε από τον Crypton και κατέληξε στην Γη, όπου αρχίζει και συνειδητοποιεί τις σούπερ δυνάμεις που διαθέτει. Περισσότερα προσεχώς.

 

Published: 23 Jan 2015, 14:22
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η διαδραστική δημιουργία μεταξύ μικρής και μεγάλης οθόνης είναι...
3 λεπτά
Σύνοψη: H Μαξίν Σίμονς (Κρίστεν Γουίγκ) θα κάνει κυριολεκτικά...
8 ώρες
To Υπουργείο Πολιτισμού ανακοίνωσε την ίδρυση Κρατικής Σχολής Τεχνικών...
11 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο