Τι δουλειά έχει ο Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον σε μια αθηναϊκή ταράτσα;

Published: 30 Apr 2021, 11:32
Συντάκτης:

Tις πρώτες εικόνες από το «Beckett» (πρώην Born to be murdered» μας έδειξε το Netflix στο προωθητικό τρέιλερ με τον καλοκαιρινό του κατάλογο.

<a href="/en/nea/ripley-ena-kerdismeno-stoihima/69757">"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Ripley": Ένα κερδισμένο στοίχημα

Η ταινία του Φερντινάντο Φιλομαρίνο σε παραγωγή Λούκα Γκουανταντίνο θα στριμάρει το καλοκαίρι του 2021, ενώ γυρίστηκε στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στην Αθήνα, τα Τρίκαλα, τα Ζαγόρια, τα Μετέωρα και τη Καλαμπάκα. Μάλιστα, τον Μάρτιο του 2019 η πλατεία Συντάγματος είχε κλείσει για κάποιες μέρες για τα γυρίσματα.

Περισσότερα σας είχαμε γράψει και δείξει εδώ.

Πρόκειται για ένα θρίλερ καταδίωξης με τον πρωταγωνιστή του «Tenet», Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, και την Αλίσια Βίκαντερ, που αφηγείται την περιπέτεια ενός ζευγαριού, του Μπέκετ και της Έιπριλ, οι οποίοι έρχονται στα Τρίκαλα για διακοπές και πέφτουν θύματα μίας βίαιης συνωμοσίας με τραγικές συνέπειες. Στο καστ επίσης οι την Βίκυ Κριπς (Phantom Thread), Μπόιντ Χόλμπρουκ (Logan, Narcos, Predator), Γιώργος Πυρπασόπουλος, Πάνος Κορώνης, Λένα Κιτσοπούλου, Ανδρέας Μαριανός, Δάφνη Αλεξάντερ.

Μπορείτε να δείτε πλάνα στο τρέιλερ που ακολουθεί (με διαδηλώσεις στο κέντρο της Αθήνας) και φωτό του Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον στον σταθμό της Ομόνοιας, όπως την ανέβασε ο λογαριασμός του Netflix στο Twitter.

Update: Η ταινία θα στριμάρει στο Netflix στις 13 Αυγούστου. Δόθηκε στην δημοσιότητα το επίσημο πόστερ, με τον Τζον Ντέιβιντ Ουάσινγκτον, σε μια ταράτσα, με φόντο τον αθηναϊκό ουρανό

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos LATE NIGHT WITH THE DEVIL, από την Spentzos