To remake του Σημαδεμένου μπήκε σε pause

Published: 25 Aug 2021, 14:49
Συντάκτης:

Το remake του «Scarface» έδειχνε τελειωμένη υπόθεση πριν 4 χρόνια, με τον Αντουάν Φούκουα στη σκηνοθεσία και τον Ντιέγκο Λούνα στον πρωταγωνιστικό ρόλο.

Λίγους μήνες μετά ακυρώθηκε το πρότζεκτ και όλοι ελπίσαμε ότι αυτή η ύβρις προς το τρομερό φιλμ του Μπράιαν Ντε Πάλμα και την ερμηνεία-αριστούργημα του Αλ Πατσίνο, δεν θα συμβεί ποτέ.

Δυστυχώς όμως, τελικά όλα γίνουν ότι θα δρομολογηθεί.

Και αν το γεγονός πως οι αδερφοί Κοέν θα επιμεληθούν το σενάριο είναι σίγουρα ενθαρρυντικό, ο Λούκα Γκουαντανίνο πίσω από την κάμερα αποτελεί μια μάλλον ακατάλληλη επιλογή. Η California Film Commission ενέκρινε τα γυρίσματα και επίσημα, ενώ η Universal αποκάλυψε πως το budget θα είναι στα 10 εκ. δολάρια.

Δεν έχουμε καλό προαίσθημα, ελπίζουμε ειλκρινά να διαψευστούμε.

Αναμένουμε τον ηθοποιό που θα επωμιστεί το αβάσταχτο βάρος της σύγκρισης με τον πρωταγωνιστικό ρόλο του Τόνι Μοντάνα. Eλπίζουμε μόνο να μην ευσταθούν οι φήμες περί Μάικλ Μπι Τζόρνταν...

Εμείς βέβαια είχαμε προτείνει 10 ηθοποιούς που θα έκαναν εισπρακτική επιτυχία την ταινία, αλλά ουδείς μας έδωσε σημασία.

Εσείς, θυμηθείτε τους εδώ

Update: Η κατάσταση δεν δείχνει να προχωρά, τουλάχιστον με τον Γουαντανίνο πίσω από τις κάμερες: "Δεν ασχολούμαι με το remake του Σημαδεμένου πλέον. Με ενδιέφερε ο χαρακτήρας του Τόνι ΜΟντάνα, τον οποίο θεωρώ ένα από τα συμπτώματα του Αμερικάνικου Όνειρου, αλλά δεν υπη΄ρχε πρόσφορο έδαφος για να κάνω κάτι διαφορετικό από τις προηγούμενες ταινίες", σχολίασε ο Ιταλός σκηνοθέτης. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos