Ο Weeknd ετοίμασε το The Idol για το ΗΒΟ

Published: 1 Jul 2021, 20:18
Συντάκτης:

Ευχάριστα νέα για τους φαν του The Weeknd, ο οποίος ετοιμάζει μια νέα σειρά στο HBO, την οποία θα γράψει αλλά και θα πρωταγωνιστεί. Η σειρά έχει τον προσωρινό τίτλο The Idol και θα αφορά μια ποπ σταρ, η οποία θα ξεκινήσει ένα ειδύλλιο με έναν άντρα που είναι ιδιοκτήτης ενός κλαμπ αλλά βρίσκεται και σε μια μυστικιστική σέχτα. Ο The Weeknd ή Abel Tesfaye, όπως είναι το πραγματικό του όνομα, θα είναι και παραγωγός της σειράς μαζί με τους Reza Fahim και Sam Levinson, τον δημιουργό του επιτυχημένου Euphoria που επίσης είδαμε στο HBO, ενώ ο Joseph Epstein θα είναι συν-σεναριογράφος και παραγωγός.

<a href="/en/nea/true-detective-s04-den-les-ohi-se-ayti-ti-seirara/69389">"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"True Detective" s04: Δεν λες όχι σε αυτή τη σειράρα

Το The Idol δεν θα είναι η πρώτη τηλεοπτική δουλειά του διάσημου αστέρα της μουσικής, καθώς είχε γράψει και είχε παίξει σε ένα επεισόδιο της σειράς κινουμένων σχεδίων American Dad το 2020. Επίσης, είχε παίξει τον εαυτό του στην ταινία Uncut Gems με τον Adam Sandler. Ο The Weeknd είναι ένας από τους πιο επιτυχημένους μουσικούς με δεκάδες χρυσά και πλατινένια άλμπουμ και τραγούδια και δισεκατομμύρια θεάσεις και κατεβάσματα σε streaming πλατφόρμες και άλλα μέσα. Εμφανίστηκε στο Super Bowl, ενώ πρόσφατα κυκλοφόρησε το άλμπουμ After Hours.

Η Λίλι Ρόουζ Ντεπ, κόρη του Τζόνι Ντεπ και της Βανέσα Παραντί θα πρωταγωνιστήσει στην σειρά. Η 22χρονη Γαλλο - Aμερικανίδα ηθοποιός (Planetarium, The King) θα είναι η πρωταγωνίστρια της σειράς που ακολουθεί μία ποπ τραγουδίστρια που ξεκινά σχέση με αινιγματικό ιδιοκτήτη κλαμπ του Λος Άντζελες, ο οποίος είναι ο αρχηγός μιας μυστικής λατρείας.

Update: Μετά από πολλά πρόβλήματα και διαφωνίες στην παραγωγή, η σειρά δείχνει να έχει σχεδόν ετοιμαστεί και αυτό είναι το πρώτο teaser trailer που απεικονίζει ένα ποπ ερωτικό χάος. Τα επεισόδια ήταν αρχικά να σκηνοθετήσει η Έιμι Σέιμετζ (του Girlfriend Experience και του She dies tomorrow), αλλά οι δημιουργικές διαφορές με τον Weeknd την οδήγησαν στην έξοδο, με αποτέλεσμα ο Λέβινσον να ενεργοποιηθεί περισσότερο και να αναλάβει και την σκηνοθεσία. 

Το καστ έχει επίσης διαφοροποιηθεί σε μεγάλο βαθμό σε σχέση με τις αρχικές εξαγγελίες, οπότε θα πρέπει να περιμένουμε για να το εξακριβώσουμε. Ακριβή ημερομηνία που θα ξεκινήσει να στριμάρει, δεν δόθηκε στην δημοσιότητα, λογικά προς το τέλος του 2022.

 

 

 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos