O Nίκολας Κέιτζ θα γίνει Joe Exotic. Tελικά όχι.

Published: 4 May 2020, 21:13
Συντάκτης:

Ταινία είχε ζητήσει να γίνει ο Joe Exotic, σειρά θα έχει. Τον Μπραντ Πιτ ήθελε πρωταγωνιστή, αλλά εδώ ειναι τυχερός. Εχει τον μοναδικό που θα μπορούσε να το υποδυθεί. Τον Νίκολας Κέιτζ!
Καλά καταλάβετε! Το μεγάλο χιτ του Netflix "Tiger King" γίνεται τηλεοπτική σειρά οκτώ επεισοδίων. Πιο σωστά η ζωή του Joe Schreibvogel, διάσημου πια ως Joe Exotic. Αν δεν έχετε την παραμικρή ιδέα, διαβάστε πρώτα εδώ.
Σύμφωνα με το Variety, θα βαζίζεται στο άρθρο του Leif Reigstad, "Joe Exotic: A Dark Journey Into the World of a Man Gone Wild", τα δικαιώματα του οποίου αγοράστηκαν από τον δημιουργό της σειράς, Dan Lagana με παραγωγή από την Imagine Television Studios και τα CBS Television Studios.
Μια σύνοψη κάνει λόγο για το πως μεταμορφώθηκε σε Joe Exotic, και πως "χάθηκε" μέσα σε αυτόν. Με λίγα λόγια, πως το... χασε!
Ο Κέιτζ δείχνει ιδανικός για το ρόλο και πλέον έχει το "ελεύθερο" να δοκιμάσει κάθε γνωστό ακραίο τρικ στην ερμηνεία του αν και στην περίπτωση του Joe, πρέπει να εφεύρει νέα...

<a href="/en/multimedia-trailer/longlegs-o-nikolas-keitz-anatrihiastikos-serial-killer/69735">"Longlegs": Ο Νίκολας Κέιτζ ανατριχιαστικός serial killer</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Longlegs": Ο Νίκολας Κέιτζ ανατριχιαστικός serial killer

Update: Tελικά η Amazon αποφάσισε να τοποθετήσει -βαθιά μέσα- στα συρτάρια της το πρότζεκτ. Το αποκάλυψε ο ίδιος ο Νίκολας Κέιτζ μιλώντας στο Variety, όπου ξεκαθάρισε ότι πλέον δεν ασχολείται με την σειρά. Ένα μεγάλο κρίμα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos