O Λικ Μπεσόν ετοιμάζει ταινία για τον Κόμη Δράκουλα

Published: 7 Apr 2024, 16:49

Ένας από τους σκηνοθέτες με άνιση καριέρα είναι σίγουρα ο Γάλλος Luc Besson με ωραίες αλλά και αρκετά κακές ή αμφιλεγόμενες ταινίες στο ενεργητικό του, όπως η τελευταία του, το Dogman.

<a href="/en/nea/h-athina-tsagkari-epistrefei-me-neo-film-kai-poly-talantoyho-kast/69437">H Aθηνά Τσαγκάρη επιστρέφει με νέο φιλμ και πολύ ταλαντούχο καστ</a>ΣΧΕΤΙΚΑH Aθηνά Τσαγκάρη επιστρέφει με νέο φιλμ και πολύ ταλαντούχο καστ

Ένα πρότζεκτ που ή θα πάει πολύ καλά ή τελείως λάθος είναι η νέα ταινία που ετοιμάζει, επιστρέφοντας και εκείνος στον μύθο του Δράκουλα, όπως αυτός αποτυπώθηκε στο ομώνυμο βιβλίο του Bram Stoker. Στον ρόλο του νεαρού Δράκουλα θα δούμε τον πρωταγωνιστή του Dogman, Caleb Landry Jones, ενώ σε αδιευκρίνιστο μέχρι στιγμής ρόλο θα δούμε και τον δις οσκαρούχο ηθοποιό Christoph Waltz, αλλά και τις Zoe Bleu (κόρη της Rosanna Arquette), Matilda De Angelis.

Σύμφωνα με το Deadline, η ιστορία θα στρέφεται γύρω από την νεανική ζωή του Δράκουλα, πριν γίνει ο Δράκουλας και κυρίως στην σχέση του νεαρού πρίγκιπα Vladimir (που κατέληξε να αποκαλείται κόμης Δράκουλας) και της συζύγου του. Με βάση τις πρώτες πληροφορίες, θα πρέπει να ετοιμαστούμε για ένα εντυπωσιακό θέαμα. Ακόμα δεν είναι κάτι άλλο γνωστό με την ταινία να ξεκίνησε παραγωγή. 

Ο τίτλος: "Dracula: A love tail".

Μέσα στην χρονιά ετοιμαζόμαστε άλλωστε να δούμε την εκδοχή του Robert Eggers στον Νοσφεράτου, που αποτελεί και αυτό παραλλαγή της ιστορίας του Δράκουλα, με τους Nicholas Hoult, Bill Skarsgard, Emma Corrin και Willem Dafoe. Επιπλέον, μέσα στην χρονιά θα κυκλοφορήσει και το Abigail των Matt Bettinelli-Olpin και Tyler Gillett με την Melissa Barrera και Dan Stevens για μια ομάδα ανθρώπων που απαγάγουν μια κοπέλα μέχρι που μετατρέπεται σε βαμπίρ. Ευχόμαστε ο Besson να βρεθεί σε μια καλύτερη κινηματογραφική του στιγμή από τις τελευταίες του.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos