To "Kinds of kindness" του Γιώργου Λάνθιμου έχει τρέιλερ

Published: 30 Sep 2022, 12:41
Συντάκτης:

Ο Γιώργος Λάνθιμος μάλλον βρήκε την μούσα του.

<a href="/en/multimedia-video-clip/kinds-kindness-lets-dance/69741">"Kinds of kindness": Let's Dance! </a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Kinds of kindness": Let's Dance!

Ο Έλληνας δημιουργός θα συνεργαστεί ξανά με την Έμμα Στόουν, αυτή την φορά στο «Kinds of kindness» κάτι που θα μοιάζει με κωμωδία, αλλά μπορεί και να μην είναι, από τη στιγμή που θα συνεργαστεί ξανά και με τον Ευθύμη Φιλίππου στο σενάριο, στην πέμπτη τους συνεργασία μετά τον «Κυνόδοντα», τις «Αλπεις», τον «Αστακό» και το «Φόνο του Ιερού Ελαφιού» .

Λάνθιμος και Στόουν θα δουλέψουν για 4η φορά μαζί, μετά την «Ευνοούμενη» το 2018 (που χάρισε στην Στόουν οσκαρική υποψηφιότητα), την μικρού μήκους Βληχή που είδαμε στη Λυρική Σκηνή, αλλά και το επερχόμενο «Poor Things» όπου στο καστ συναντάμε επίσης Ουίλεμ Νταφόε, Μαρκ Ράφαλο, Μάργκαρετ Κουάλεϊ, Ράμι Γιούσεφ και με το οποίο ο Λάνθιμος επέστρεψε στις μεγάλου μήκους μετά από 5 χρόνια και που πριν μερικά 24ωρα βραβαύτηκε με 4 Όσκαρ από την Αμειρκανική Ακαδημία Κινηματογράφου, ένα εκ των οποίων για την Έμμα Στόουν για Α' Γυναικείο Ρόλο! 

Νταφόε και Κουάλεϊ θα βρεθούν και στο καστ του «iKinds of kindness», μαζί με τον εξαιρετικό Τζέσι Πλέμονς (μετά την οσκαρική του υποψηφιότητα για το «The power of the dog»), την Χονγκ Τσάου (θα την θυμάστε πλάι στον οδοστρωτήρα Μπρένταν Φρέιζερ στο The Whale), τον Τζο Άλγουιν (ήταν και στο The Favourite), την Χάντερ Σάφερ που έγινε γνωστή από το Euphoria και τον Μαμούντου Ατιέ που μάθαμε στο τηλεοπτικό Archive 81 του Netflix,

Ο Λάνθιμος συνεργάζεται εδώ με την Searchlight Pictures, η οποία ανακοίνωσε την είδηση, ενώ αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το στόρι, θα πρέπει να περιμένετε, πολλά θέλετε, είναι νωρίς.

Μάλιστα, στα γυρίσματα της ταινίας έγινε αυτό, με τον Ουίλεμ Νταφόε και την Έμμα Στόουν! 

Update: Το διεστραμμένα ποπ teaser trailer είναι εδώ με Sweet Dreams από Eurythmics και σύνοψη: Ένας άνθρωπος χωρίς επιλογή που προσπαθεί να πάρει τον έλεγχο της ζωής του. Ένας αστυνομικός που ανησυχεί ότι η γυναίκα του που αγνοούνταν και επέστρεψε, δείχνει άλλος άνθρωπος. Μια γυναίκα αποφασισμένη να βρει έναν συγκεκριμένο άνθρωπο με ειδικές ικανότητες, που προορίζεται να γίνει ένας καταπληκτικός πνευματικός ηγέτης. Εντάξει, φέρτο. 21 Ιουνίου στις αίθουσες 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos