To House Of The Dragon έχει τρέιλερ

Published: 15 Sep 2019, 13:53
Συντάκτης:

Μπορεί το «Game of Thrones» να ολοκληρώθηκε αλλά ένα είναι σίγουρο, ότι δεν πρόκειται να μας αφήσει έτσι εύκολα ο κόσμος που έφτιαξε και οραματίστηκε ο G. R. R. Martin. Και ούτε θέλουμε άλλωστε.

<a href="/en/nea/ivo-anakoinose-nea-seira-apo-ton-kosmo-toy-game-thrones/68074">Το ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones</a>ΣΧΕΤΙΚΑΤο ΗΒΟ ανακοίνωσε νέα σειρά από τον κόσμο του Game of Thrones

Έτσι λοιπόν αναμένεται να γίνει μια νέα σειρά όπου σύμφωνα με το Deadline θα περιγράφει όσα έγιναν 300 χρόνια πριν τα γεγονότα που είδαμε στις οκτώ σεζόν της σειράς του HBO και συγκεκριμένα την αρχή του τέλους του οίκου Targaryen. Ο οίκος Targaryen μάλιστα ήταν ένας αγαπητός οίκος για πολλούς λόγω της Daenerys που ερμήνευε στην σειρά η Emilia Clarke. Πίσω όμως από εκείνην κρύβονται ένα σωρό άλλα δυσάρεστα και αιματηρά γεγονότα.

Την σειρά για τους Targaryen έχουν αναλάβει ο Martin μαζί με τον Ryan Condal, τον συνδημιουργό και παραγωγό της σειράς του USA «Colony» που θα βασίζεται στο βιβλίο του Martin, «Fire and Blood». Είχε ακουστεί ότι ετοιμάζονται πέντε διαφορετικά πρίκουελς και όπως φαίνεται αυτό είναι ένα από τα πέντε.

Για το πρίκουελ με τους Targaryen ακόμα δεν έχουμε επίσημη ανακοίνωση με το HBO να έχει αρνηθεί να σχολιάσει το δημοσίευμα του Deadline.

Update 21/7/20: Το "House of Dragon" ξεκίνησε προπαραγωγή, θα περιλαμβάνει 10 επεισόδια και θα εστιάζει -όπως προαναφέραμε- στον Οίκο των Ταργκάριεν, τοποθετημένο χρονικά στα πρώτα χρόνια του Γουέστερος και θα βασίζεται στο βιβλίο του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν «Fire & Blood», με δημιουργό τον ίδιο τον συγγραφέα, τον Βινς Γκεράρντις, τον Ράιαν Κόνταλ, αλλά και τον Μιγκέλ Σαπότσνικ, τον σκηνοθέτη πολλών διάσημων επεισοδίων του "Game of Thrones", ο οποίος θα σκηνοθετήσει και τον πιλότο.

Update 6/10/20: Πρώτο μελος του καστ. Ο ηθοποιός που θα υποδυθεί τον βασιλιά Viserys στο "House of dragon" (που αναμένεται κάποια στιγμή μέσα στο 2022) είναι ο Paddy Considine. 

Update: Ο Ματ Σμιθ θα υποδυθεί τον Daemon Targaryen, η Ολίβια Κουκ την Alicent Hightower, η Έμα Ντ'Άρσι την Rhaenyra Targaryen και ο Ρις Ίφανς τον Otto Hightower. Εν τω μεταξύ, πρόσφατα ο George R.R. Martin επιβεβαίωσε πως θα δούμε 17 δράκους στην σειρά.

«Πάντα πίστευα πως αυτή ήταν μια πολύ ενδιαφέρον ιστορία και θα μου άρεσε να την δω να ζωντανεύει. Και φυσικά ανυπομονώ για τους δράκους. Είχαμε τρείς από αυτούς στο Game of Thrones και τώρα θα έχουμε 17. Και όλοι θα έχουν την δική τους προσωπικότητα, θα είναι εύκολο να τους αναγνωρίσεις όταν τους βλέπεις με τα χρώματα τους και όλα αυτά. Γιατί οι δράκοι έχουν προσωπικότητες στα βιβλία και θα είναι υπέροχο να το δούμε αυτό να ζωντανεύει…»

Update: Gods. Kings. Fire. Blood. Αυτό είναι το πρώτο teaser trailer.

Το 'House of the Dragon" θα κοστίζει 20 εκατομμύρια το επεισόδιο

Update: Το HBO κυκλοφόρησε επιτέλους το επίσημο τρέιλερ που έχει και δράκους! Το «House of the Dragon» θα κάνει πρεμιέρα στις 21 Αυγούστου. 

Update: Επίσημο τρέιλερ που θυμίζει ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ Game Of Thrones. 

Στην Ελλάδα θα μπορείτε να το παρακολουθείτε από το Vodafone TV

 

 

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 15 Sep 2019, 13:53
Ενημέρωση: 21 Aug 2022, 13:15
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos