Disney+: Έρχεται στην Ελλάδα και επίσημα

Published: 23 Feb 2021, 17:37
Συντάκτης:

H streaming πλατφόρμα της Disney + εμπλουτίζει το περιεχόμενό της, με περισσότερο «ενήλικο» υλικό, υπό την έννοια ταινιών λιγότερο οικογενειακών και «παιδικών» (χωρίς αυτό να σημαίνει προφανώς ότι δεν θα υπάρχουν άφθονες τέτοιες επιλογές).

<a href="/en/nea/cristobal-balenciaga-moda-kai-drama/69643">"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Cristobal Balenciaga": Μόδα και δράμα

Ονομάζει αυτή την ενότητα «Star» και θα είναι διαθέσιμη οπουδήποτε εκτός ΗΠΑ. Κάτι που σημαίνει σε Καναδά, Αυστραλία, Νέα Ζηλανδία και από σήμερα και στην Σιγκαπούρη. Και προσεχώς, υπολογίζεται στις αρχές καλοκαιριού και στην Ελλάδα (μαζί με την υπόλοιπη Ανατολική Ευρώπη), την Ιαπωνία, τη Νότια Κορέα και το Χονγκ Κονγκ.

Tο πακέτο με όλες τις ταινίες και τις σειρές αναμένεται να κοστίζει 8,99 ευρώ τον μήνα, ενώ το ετήσιο πακέτο θα δίδεται στα 89,90 (δηλαδή 7,5 ανά μήνα) και επιπλέον εξετάζεται αν θα ισχύσει η προσφορά «στα 2 χρόνια, άλλη μια χρονιά δώρο».

Εκτός από όλες τις ταινίες και τις σειρές της Disney, η πλατφόρμα περιλαμβάνει και τις παραγωγές όλων των εταιρειών παραγωγής που έχουν εξαγοραστεί από αυτή, όπως η Marvel (αυτές είναι οι 12 σειρές της που θα στριμάρει), το Star Wars (δείτε εδώ τα 10 projects που ανακοινώθηκαν), η Pixar, η 20th Century, to Hulu, το FX και το National Geographic. Και στην ταινιοθήκη της Disney, θα βρίσκονται διαθέσιμες όλες οι κλασσικές ταινίες του στούντιο. Δυνατό πακέτο σε καλή τιμή, αναμένεται άμεσα ανταγωνιστικό με το Netflix.

Update: To Disney+ επιβεβαιώνει την επίσημη έναρξη λειτουργίας της υπηρεσίας σε 42 νέες χώρες και 11 νέες περιοχές, φέτος το καλοκαίρι. Οι νέες χώρες περιλαμβάνουν την Ελλάδα, Νότια Αφρική, Τουρκία, Πολωνία και τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα. Λογικά θα συμπέσει με την πρεμιέρα της ταινίας για τον Γιάννη Αντετοκούνμπο.  Μόλις μάθουμε περισσότερα για τις τιμές που τελικά θα ισχύσουν, θα σας ενημερώσουμε. 

Η streaming υπηρεσία θα είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα στις 14 Ιουνίου. Ανακοινώθηκε, ακόμη, το κόστος συνδρομής για την Ελλάδα, το οποίο διαμορφώνεται σε €8,99 για μηνιαία συνδρομή ή €89.90 για ετήσια συνδρομή.

Οι συνδρομητές θα έχουν πρόσβαση στις σειρές του Star Wars, «The Book of Boba Fett» και «The Mandalorian». Επιπλέον, θα είναι διαθέσιμη η σειρά των Marvel Studios «Moon Knight», με πρωταγωνιστή τον Oscar Isaac, αλλά η ταινία για Όσκαρ «O Shang-Chi και ο Θρύλος των Δέκα Δαχτυλιδιών». Επίσης, η βραβευμένη με Όσκαρ Κοστουμιών Cruella, το βραβευμένο με Όσκαρ animation "Εncanto", αλλά και το "Luca". 

Θυμίζουμε ότι στα μέσα του 2022 θα έρθει και το HBO Max στην Ελλάδα. 

tags: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos