"Αόρατοι": Η σειρά της Cosmote TV έρχεται να μας συστήσει μια συμμορία από… ψεύτες

Published: 28 Sep 2022, 14:28
Συντάκτης:

Στον όμορφο και ολοκαίνουριο χώρο του Cine Πολεμικό Μουσείο που άνοιξε τις πόρτες του μόλις τον περασμένο Ιούλιο, πραγματοποιήθηκε χτες το βράδυ η avant premiere της νέας σειράς της Cosmote TV, “ΑΟΡΑΤΟΙ”.

<a href="/en/nea/truelove-fonos-i-praxi-agapis/69623">"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Truelove": Φόνος ή πράξη αγάπης;

Παραγωγοί και συντελεστές έδωσαν το παρών σε μια από τις πρώτες γλυκές βραδιές του φθινοπώρου, που γέμισε από αγαπημένους ηθοποιούς, θετικά vibes και την αίσθηση μιας πολλά υποσχόμενης νέας τηλεοπτικής σεζόν.

"Aόρατοι": Άλλοθι για κέρατο και ένας φόνος!

Λίγο πριν την έναρξη των δύο επεισοδίων, οι Γιούλικα Σκαφιδά, Βασιλική Τρουφάκου, Γιώργος Χρανιώτης και Μάκης Παπαδημητρίου μίλησαν για τους χαρακτήρες που υποδύονται, κάνοντας στο κοινό ένα πρώτο induction στον κόσμο των “Αόρατων”. Ο Δημήτρης Μιχαλάκης, επί κεφαλής της Cosmote TV, μίλησε για το εξαιρετικό cast, ευχαρίστησε όσους συνετέλεσαν στη δημιουργία μιας παραγωγής αντίστοιχης με εκείνων του εξωτερικού, ενώ τόνισε το θέμα της πειρατείας που “σκοτώνει τη δημιουργία” τόσο στην ελεύθερη, όσο και στη συνδρομητική τηλεόραση, αποτελεί σημαντικό διαφυγόν έσοδο και αναμένεται να ποινικοποιηθεί ακόμα πιο αυστηρά.

Η σειρά παρουσιάζει μια ετερόκλητη συμμορία, με μια πρωτότυπη ιδέα: τη δημιουργία άλλοθι για δεσμευμένους ανθρώπους που επιθυμούν να “δραπετεύσουν” για λίγο με τις παράνομες σχέσεις τους.

Οι τίτλοι έναρξης χαρακτηρίζονται από την αισθητική κόμικς και θυμίζουν ένα “Sin City” αλά ελληνικά. Οι διάλογοι είναι “πραγματικοί”, με ένα σύγχρονο χιούμορ από αυτό που βγάζει γέλιο ανεπιτήδευτα και οι χαρακτήρες παίρνουν τον χρόνο τους να μας αποκαλυφθούν. Όλα εδώ είναι προσεγμένα. Τίποτα δεν είναι too much, αλλά τίποτα δεν είναι και μίζερο. Η χημεία μεταξύ των ηθοποιών είναι διάχυτη και όλα αυτά μαζί, μάς κάνουν να αναμένουμε μια σειρά που θα είναι πραγματικά πρωτότυπη και απολαυστική.

"Αόρατοι": Το MOVE IT βρέθηκε στα γυρίσματα της σειράς

Η σειρά κάνει πρεμιέρα την 1η Οκτωβρίου στην Cosmote TV.

 

 

tags: 
Πρώτη δημοσίευση: 28 Sep 2022, 14:28
Ενημέρωση: 28 Sep 2022, 16:20
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos