Προσκλήσεις: "Μετά την αγάπη"

Tο MOVE IT και η εταιρεία διανομής Strada σας προσκαλουν στην πρεμιέρα της ταινίας "Μετά την αγάπη (After Love)" του Αλίμ Καν, της καλύτερης ανεξάρτητης βρετανικής ταινίας της χρονιάς. Κερδίστε διπλές προσκλήσεις:

Προσκλήσεις: "Μετά την αγάπη"

Tο MOVE IT και η εταιρεία διανομής Strada σας προσκαλουν στην πρεμιέρα της ταινίας "Μετά την αγάπη (After Love)" του Αλίμ Καν, στον κινηματογράφο Ιντεάλ

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε διπλή πρόσκληση για την προβολή της Πέμπτης 16 Δεκεμβρίου 2021 στις 20.00.

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία του Aleem Khan πραγματοποίησε την παγκόσμια πρεμιέρα της ως επίσημη επιλογή στην Εβδομάδα Κριτικών του Φεστιβάλ των Καννών, ενώ απέσπασε ειδικό βραβείο για την διανομή της. Η ταινία εντυπωσίασε στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Θεσσαλονίκης όπου βραβεύτηκε η Joanna Scanlan για την ερμηνεία της, ενώ μόλις κατέκτησε 6 Βραβεία, ανάμεσά τους Καλύτερης Ταινίας, Σκηνοθεσίας και Α΄Γυναικείου Ρόλου στα Βραβεία Βρετανικών Ανεξάρτητων Ταινιών (BIFA).

Λίγα λόγια για την ταινία: Μετά τον θάνατο του συζύγου της, η βρετανίδα Mary Hussain ανακαλύπτει το μεγάλο μυστικό του άντρα της στην άλλη άκρη του αγγλικού καναλιού, στο Καλαί της Γαλλίας.

Από 16 Δεκεμβρίου αποκλειστικά σε Ιντεάλ και Δαναό

Δείτε τις ταινίες  της  StraDa Films online & χωρίς συνδρομή μέσω της www.viva.gr  και της www.iplatforma.gr. Με δυνατότητα αγοράς virtual εισιτηρίου.

Ενημερωθείτε για τις ταινίες στον ιστότοπο της StraDa Films www.stradafilms.gr.

Γίνετε τώρα μέλος της μεγάλης παρέας της StraDa στο iPLATFORMA.gr --- Εγγραφή στο newsletter 

Συμπληρώστε τη φόρμα με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ όνομα, επίθετο (ΔΕΚΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, THΛΕΦΩΝΟ), το όνομα της ταινίας "Μετά την αγάπη" και διεκδικήστε διπλή πρόσκληση για την Πέμπτη 16 Δεκεμβρίου 2021 στο Ιντεάλ . Οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με e-mail  (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ)

 

Πρώτη δημοσίευση: 13 Δεκ. 2021, 14:07
Ενημέρωση: 16 Δεκ. 2021, 01:50
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ