Προσκλήσεις: "16 φορές άνοιξη"

Tο MOVE IT και η εταιρεία διανομής Strada σας προσκαλουν στην πρεμιέρα της ταινίας "Spring blossom (16 φορές άνοιξη)" της Σουζάν Λιντόν

Προσκλήσεις: "16 φορές άνοιξη"

Tο MOVE IT και η εταιρεία διανομής Strada σας προσκαλουν στην ταινία "Spring blossom (16 φορές άνοιξη)" της Σουζάν Λιντόν

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε διπλή πρόσκληση για την προβολή της ταινίας την Δευτέρα 11 Απριλίου στον κινηματογράφο Δαναό. 

Το κινηματογραφικό και σκηνοθετικό ντεμπούτο της 20χρονης Suzanne Lindon, κόρη του σπουδαίου Γάλλου ηθοποιού Vincent Lindon.

Επίσημη επιλογή από τα φετινά φεστιβάλ Καννών και Σαν Σεμπαστιάν για ένα ολόφρεσκό φιλμ που αποτυπώνει με ευαισθησία την εύθραυστη εφηβική ηλικία, το πρώτο καρδιοχτύπι και το αναπόφευκτο πέρασμα στην ενηλικίωση.

Λίγα λόγια για την ταινία: Η 16χρονη Σουζάν η οποία δεν μοιάζει με τους συνομιλήκους της και τους βαριέται αφόρητα, γνωρίζει έναν 35άρη ηθοποιό έξω απο ένα θέατρο και τον ερωτέυεται. Όμως ακόμα και ο έρωτας αδυνατεί να είναι η απάντηση στα πάντα.

Από τις 7 Απριλίου στις αίθουσες

Δείτε τις ταινίες  της  StraDa Films online & χωρίς συνδρομή μέσω της www.viva.gr  και της www.iplatforma.gr. Με δυνατότητα αγοράς virtual εισιτηρίου.

Ενημερωθείτε για τις ταινίες στον ιστότοπο της StraDa Films www.stradafilms.gr.

Γίνετε τώρα μέλος της μεγάλης παρέας της StraDa στο iPLATFORMA.gr --- Εγγραφή στο newsletter 

Συμπληρώστε τη φόρμα με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ όνομα, επίθετο (ΔΕΚΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, THΛΕΦΩΝΟ), το όνομα της ταινίας "Spring blossom (16 φορές άνοιξη)" και διεκδικήστε διπλή πρόσκληση για την Δευτέρα 11 Απριλίου 2022 στον Δαναό . Οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με e-mail  (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ)

 

 

Πρώτη δημοσίευση: 6 Απριλίου 2022, 01:01
Ενημέρωση: 11 Απριλίου 2022, 11:44
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ