Κερδίστε ετήσιες συνδρομές για το FILMPIXS!

Το MOVE IT και η συνδρομητική πλατφόρμα FILMPIXS σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε  ετήσιες συνδρομές

Κερδίστε ετήσιες συνδρομές για το FILMPIXS!

Το MOVE IT και η συνδρομητική πλατφόρμα FILMPIXS σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε  ετήσιες συνδρομές.

Eδώ και μερικές εβδομάδες, είναι διαθέσιμη στην Ελλάδα, μια πολύ ενδιαφέρουσα streaming πλατφόρμα με ψαγμένο σινεφιλικό περιεχόμενο και πρωτογενές υλικό που ικανοποιεί όλα τα γούστα. Αναφερόμαστε στο FILMPIXS, μια νέα streaming πλατφόρμα για ταινίες μυθοπλασίας και ντοκιμαντέρ μικρού μήκους. Το FILMPIXS παρουσιάζει κυρίως ταινίες μικρού μήκους, καθώς και μια επιλογή από ντοκιμαντέρ μεγάλου μήκους από όλο τον κόσμο, πολλά από τα οποία εστιάζουν σε επιδραστικές αφηγήσεις ως αφορμή αλλαγής.

Την πλατφόρμα λανσάρει η εταιρεία HF Productions, υπεύθυνη για μια σειρά εδραιωμένων ανεξάρτητων φεστιβάλ κινηματογράφου παγκοσμίως.

Το FILMPIXS περιλαμβάνει τίτλους από φεστιβάλ κινηματογράφου μεγάλου κύρους, όπως αυτά των Καννών, Τορόντο, Βενετίας, Sundance, Ρότερνταμ, Tribeca, SXSW, καθώς και βραβευμένες ταινίες μικρού μήκους.

Aπό την πρώτη ημέρα που θα είναι διαθέσιμη, η πλατφόρμα θα περιέχει περισσότερες από 100+ ταινίες, ενώ νέοι τίτλοι θα συνεχίσουν να προστίθενται στην υπηρεσία εβδομαδιαία. Πέρα από κάποιες εξαιρέσεις, η πλειονότητα του περιεχομένου θα είναι διαθέσιμη στους θεατές παγκοσμίως, ενώ περιέχει και υλικό Ελλήνων δημιουργών, το οποίο ανανεώνεται συνεχώς. 

Η streaming υπηρεσία FILMPIXS είναι διαθέσιμη μέσω της σελίδας filmpixs.com, καθώς και μέσω των FILMPIXS Apps, διαθέσιμα σε iOS, Android, και άλλες μορφές. Οι συνδρομητές θα μπορούν να επιλέξουν μεταξύ της μηνιαίας συνδρομής των 5€ ή της ετήσιας συνδρομής των 42€. Η δοκιμή 7 ημερών είναι επίσης διαθέσιμη.

Το FILMPIXS υποστηρίζεται από Amazon FireTV, iOS App Store, Android Google App, AndroidTV, AppleTV, Roku, Chromecast και άλλες συσκευές.

Περισσότερες πληροφορίες για το FILMPIXS εδώ.

Το MOVE IT και η συνδρομητική πλατφόρμα FILMPIXS σας δίνουν την ευκαιρία να κερδίσετε  ετήσιες συνδρομές. Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και μπείτε στην κλήρωση για να πραγματοποιήσετε ένα αξέχαστο ταξίδι με κινηματογραφικές ιστορίες απ'όλον τον κόσμο.

Συμπληρώστε τη φόρμα με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ όνομα, επίθετο (ΔΕΚΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, THΛΕΦΩΝΟ) και διεκδικήστε ετήσια συνδρομή για το FILMPIXS. Οι νικητές της κλήρωσης θα ενημερωθούν με e-mail  (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΟΥΝ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥΣ)

Πρώτη δημοσίευση: 14 Απριλίου 2021, 12:52
Ενημέρωση: 15 Απριλίου 2021, 16:30
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ