21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: Κερδίστε προσκλήσεις

To MOVE IT σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την online εκδοχή του 21ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

21ο Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου: Κερδίστε προσκλήσεις

To MOVE IT σας δίνει την ευκαιρία να παρακολουθήσετε την online εκδοχή του 21ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου.

Λάβετε μέρος στον διαγωνισμό και κερδίστε δωρεάν κωδικούς/εισιτήρια.

Μετά από ένα χρόνο απουσίας εξαιτίας την πανδημίας, ο κινηματογραφικός θεσμός της άνοιξης επιστρέφει δριμύτερος για να γιορτάσει τα 21α του γενέθλια.

Από τις 6 ως τις 14 Απριλίου το Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου προσκαλεί τους σινεφίλ από κάθε γωνιά της Ελλάδας αλλά και της Κύπρου, σ’ ένα ψηφιακό ταξίδι στην 7η Τέχνη, μέσα από ένα πρόγραμμα προβολών και συναντήσεων με τους δημιουργούς γαλλικών και γαλλόφωνων ταινιών.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει Διαγωνιστικό, Πανόραμα, Προβολές από το Παιδικό και Νεανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου της Αθήνας και επιλογές γαλλόφωνων ταινιών από Έλληνες σκηνοθέτες/τριες.

Οι ταινίες αναλυτικά εδώ.

Πως θα δείτε τις ταινίες

Οι προβολές του  21ου Φεστιβάλ Γαλλόφωνου Κινηματογράφου Ελλάδος ξεκινούν στις 6 Απριλίου και οι τυχεροί/ές της κλήρωσης θα κερδίσουν ειδικούς κωδικούς για να τις παρακολουθήσουν.

Πρόκειται για κωδικούς που μηδενίζουν το κόστος του ηλεκτρονικού εισιτηρίου και μπορούν να χρησιμοποιηθούν για όλες τις προβολές του Φεστιβάλ. Ο κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη θέαση μιας ταινίας.

Η εξαργύρωση κωδικού μπορεί να γίνει για όποια ταινία επιθυμείτε, αρκεί να υπάρχουν διαθέσιμα εισιτήρια. Κάθε κωδικός μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μία φορά.

Τη στιγμή της πληρωμής, αντί για στοιχεία τραπεζικής κάρτας, ο θεατής εισάγει τον κωδικό στο πεδίο "promo code" και η τιμή μηδενίζεται.

Δείτε εδώ έναν αναλυτικό οδηγό για τον τρόπο θέασης

Οι αγορές με κωδικούς γίνονται διαδικτυακά, στην πλατφόρμα cinema.ifg.gr, σε συνεργασία με την Anemon Productions.

Η ιστοσελίδα του φεστιβάλ:

*Οι προσκλήσεις δεν ισχύουν για πακέτα ταινιών (bundles) τα οποία περιλαμβάνουν πολλαπλές ταινίες.

*Τα εισιτήρια δεν αλλάζονται και δεν ακυρώνονται.

Συμπληρώστε τη φόρμα με ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ όνομα, επίθετο (ΔΕΚΤΕΣ ΘΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΜΟΝΟ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΠΟΥ ΣΤΗ ΦΟΡΜΑ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΑΝΑΓΡΑΦΕΤΑΙ ΟΝΟΜΑ, ΕΠΙΘΕΤΟ, THΛΕΦΩΝΟ) και διεκδικήστε online εισιτήριο. Ο νικητής της κλήρωσης θα ενημερωθεί με e-mail το πρωί της Πέμπτης 5/11 (ΣΤΟ ΟΠΟΙΟ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙ ΩΣΤΕ ΝΑ ΕΠΙΒΕΒΑΙΩΣΕΙ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΟΥ)

Πρώτη δημοσίευση: 2 Απριλίου 2021, 16:46
Ενημέρωση: 8 Απριλίου 2021, 01:27
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ