Ο πρότερος βίος του Γιώργου Λάνθιμου

Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2019, 02:07
Συντάκτης:

Όλος ο κόσμος μιλά για τον Γιώργο Λάνθιμο από χθες και τη στιγμή που ανακοινώθηκαν οι υποψηφιότητες για τα φετινά, 91α Βραβεία Όσκαρ. 

ΣΧΕΤΙΚΑΟ Γιώργος Λάνθιμος γυρίζει μικρού μήκους για την Εθνική Λυρική Σκηνή

Το "The Favourite" είναι υποψήφιο για 10 βραβεία, μεταξύ των οποίων ταινίας και σκηνοθεσίας και θα μονομαχήσει με το "Roma" του Αλφόνσο Κουαρόν για την ταινία της χρονιάς, σύμφωνα με τις πεποιθήσεις της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογράφου. 

Το ταλέντο του 46χρονου Έλληνα δημιουργού είναι διαδεδομένο και αναγνωρισμένο πλέον, όπως και το ιδιόρρυθμο κινηματογραφικό σύμπαν που κατασκευάζει στις ταινίες του. 

Ας επιχειρήσουμε μια αναδρομή και στις πρότερες σκηνοθετικές του προσπάθειες, πριν αυτονομηθεί στις 6 μεγάλου μήκους ταινίες που υπογράφει μέχρι στιγμής (Κινέτα, Κυνόδοντας, Άλπεις, Αστακός, Ιερό Ελάφι και Ευνοούμενη).

Θα δείτε 10 clip που φέρουν την υπογραφή του (ή την συνυπογραφή του) και αφορούν μουσικά video clips, διαφημίσεις, αλλά και μια μεγάλου μήκους ταινία που συνσκηνοθέτησε μαζί με τον Λάκη Λαζόπουλο. Και σαν bonus στο τέλος, ένα clip δευτερολέπτων που σκηνοθέτησε πριν 3 χρόνια για τους Radiohead! 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Δημοσίευση: 23 Ιαν. 2019, 02:07
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Sir Patrick Stewart return as Captain Jean-Luc Picard

O Sir Patrick Stewart επιστρέφει στο Star Trek

Ο Sir Patrick Stewart θα επαναλάβει τον ρόλο του Captain Jean-Luc Picard στην νέα...
2 ώρες

Η Τζένιφερ Κεντ βρήκε το φιλμ που θα διαδεχθεί το Babadook

Έχουν περάσει σχεδόν τρία χρόνια από το "The babadook" που άρεσε σε πολύ κόσμο...
17 ώρες

Η Ελληνική Ταινία Scopophilia στο Comic-Con International

Το εξαιρετικό σερί των ελληνικών κινηματογραφικών παρουσιών στο διάσημο φεστιβάλ Comic-Con Inernational, συνεχίζεται. Πέρυσι...
18 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Feelgood
11482
Odeon
7202
Odeon
4574