Το MOVE IT ψηφίζει: Οι καλύτερες τηλεοπτικές σειρές του 2019

Δημοσίευση: 5 Ιαν. 2020, 16:32
Συντάκτης:

Εξακολουθούμε να διανύουμε την Χρυσή Εποχή της τηλεόρασης, χωρίς αμφιβολία. Η ποσότητα παραγωγής τηλεοπτικών σειρών, μίνι-σειρών, τηλεταινιών έχει ξεπεράσει κάθε προηγούμενο: κυριολεκτικά δε αρκεί ο διαθέσιμος χρόνος για να τις δεις όλες, όσες τουλάχιστον έχεις επιλέξει ότι σε ενδιαφέρουν.

ΣΧΕΤΙΚΑΟι αναγνώστες του MOVE IT ψήφισαν τις καλύτερες ταινίες του 2019

ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

Το ενθαρρυντικό είναι πως παράλληλα και το επίπεδο παραγωγής είναι πλέον υψηλότατο σε πολλές από αυτές, ενώ αναμιγνύονται συνεχώς ολοένα και περισσότεροι σταρ της μεγάλης οθόνης, οι οποίοι δοκιμάζουν την τύχη τους σε ένα μέσο που πριν μερικά χρόνια δεν απολάμβανε ανάλογης αίγλης.

Βέβαια, ας το γράψουμε άλλη μια φορά: η τηλεοπτική σειρά ΔΕΝ είναι κινηματογράφος, δεν μπορεί να θεωρηθεί δομικά και δεν θα κριθεί ως τέτοιος: η μαγεία της θέασης μιας ταινίας σε μια γεμάτη αίθουσα με την μεγάλη οθόνη μπροστά σου, δεν συγκρίνεται, δεν ανταλάσσεται. Όμως η παρουσία κολοσσών του streaming στο παιχνίδι (Netflix, Amazon, Disney, Apple, HBO) και η τεράστια άνοδος των τηλεοπτικών σειρών, προφανώς προέκυψε καθώς υπάρχει κάποια ανάγκη για να καλυφθεί. Και ναι, το τοπίο της "κινηματογραφικής" διασκέδασης ενδεχομένως και να έχει παραλλαχθεί σε έναν βαθμό.

Το 2019 προβλήθηκαν πραγματικά πολλές καλές σειρές. Ακολουθεί το Top-10 σύμφωνα με το MOVE IT, το δημοφιλέστερο ανεξάρτητο κινηματογραφικό σάιτ της χώρας. Και φέτος, όπως και κάθε χρόνο, είδαμε και γράψαμε ΠΑΡΑ ΠΟΛΛΕΣ σειρές (εδώ όλες μαζεμένες). Nιώθουμε πολύ όμορφα που το αναγνωρίζετε και σας ευχαριστούμε πολύ για τα θερμά σας σχόλια.

1.CHERNOBYL – HBO

2.MINDHUNTER 2 - NETFLIX

3.THE BOYS - AMAZON

4.WATCHMEN – HBO

5.MANDALORIAN - DISNEY

6.WHAT WE DO IN THE SHADOWS - FX

7.FLEABAG 2 – BBC / AMAZON

8.GOOD OMENS – AMAZON

9.LOVE DEATH & ROBOTS – NETFLIX

10.AFTER LIFE – NETFLIX

Εδώ μπορείτε να θυμηθείτε τις σειρές που δεν κατάφεραν να μπουν στην πρώτη δεκάδα.

Δημοσίευση: 5 Ιαν. 2020, 16:32
Συντάκτης:
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Οι Ramones στο Άστορ

Οι Ramones στο Άστορ

Μια νέα σειρά προβολών μουσικών ντοκιμαντέρ, με εμβληματικούς καλλιτέχνες, μία Δευτέρα τον μήνα, στον...
3 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
63261
Odeon
49100
Village
19000
Feelgood
11174