Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Τρία Αστέρια!

Δημοσίευση: 8 Ιουλίου 2018, 14:50
Συντάκτης:

Είναι αδύνατο να μην παρατηρήσει κανείς τον κινηματογράφο «Τρία Αστέρια» πάνω στην Λεωφόρο Ηρακλείου, ο οποίος στέκει αγέρωχα μέσα στο πολύβουο Νέο Ηράκλειο. Από μακριά βλέπουμε ένα μεγάλο κτήριο, με το όνομα του κινηματογράφου να αναγράφεται με νέον γράμματα, τους τίτλους ταινιών που παίζονται αλλά και τις αφίσες από τις επικείμενες ταινίες.

Αφού εισήλθαμε στο κτήριο, αρχίσαμε να ανεβαίνουμε τα σκαλιά, τα οποία οδηγούν στον θερινό. Ο συγκεκριμένος κινηματογράφος συμπεριλαμβάνει δύο χειμερινές αίθουσες, ενώ στην ταράτσα του βρίσκουμε τον όμορφο θερινό του, ο οποίος μας φιλοξένησε για ένα βράδυ.

Καθώς φτάσαμε στον τελευταίο όροφο, αφού ανεβήκαμε και το τελευταίο σκαλί, αντικρύσαμε τον χώρο του κυλικείου, του οποίου οι τοίχοι είνα βαμμένοι στους τόνους του γκρί και του ροζ. Κοιτάζοντας αριστερά μας όμως, ήρθαμε αντιμέτωποι με μία μαγευτική εικόνα.

Για αρχή παρατηρήσαμε τα πολλά όμορφα και αρωματικά γιασεμιά που πλαισιώνουν την αρχή του διαδρόμου που οδηγεί στα πολύ αναπαυτικά καθίσματα σκηνοθέτη. Γύρω από τον χώρο του θερινού μέχρι και την βάση της οθόνης, βρίσκονται αμέτρητες γλάστρες με λουλούδια, και θάμνους. Θα σας τις απαριθμίζαμε, αλλά χάσαμε το μέτρημα. Και καθώς τα μάτια μας ενστικτωδώς ακολουθούσαν τις σειρές των καθισμάτων, ήταν αδύνατο να μην μείνουμε αποσβολωμένοι με την οθόνη του σινεμά, η οποία πραγματικά ήταν τεράστια.

Κοιτώντας πίσω μας, παρατηρήσαμε ότι ακόμα και στους τοίχους βρισκόντουσαν κρεμασμένες μικρές πολύχρωμες γλάστρες, ενώ στο κέντρο του διαδρόμου βρισκόταν το κυλικείο, το οποίο μας δελέαζε να τρέξουμε να γευτούμε τις λιχουδιές του. Πιο συγκεκριμένα, ο θεατής μπορεί να βρεί στον θερινό πατατάκια από τρεις διαφορετικές εταιρείες έτσι ώστε ακόμα και οι ιδιότροποι μπορούν να μείνουν ευχαριστημένοι, γευστικά βουτυρένια ποπ-κόρν (η ρετρό μηχανή τους μας ξετρέλανε), νάτσος με τυρί και γλυκόξινη σάλτσα, σοκολατένια πουράκια, μπάρες δημητριακών και ζαχαρωτά. Για να ξεδιψάσετε μπορείτε να πιείτε μία μπύρα (έχει και draft), ένα ποτό από την κάβα, αναψυκτικά ή γρανίτες.

Αναφορικά με την οπτικοακουστική εμπειρία, ο θερινός κινηματογράφος «Τρία Αστέρια» είναι must. Διαθέτει υπερσύγχρονο εξοπλισμό έτσι ώστε ο θεατής μπορεί να απολαύσει μία ταινία σε άριστη ποιότητα εικόνας και (πολύ δυνατού) ήχου dolby digital dts. Το θερινό «Τρία Αστέρια» είναι ένας πεντάστερος κινηματογράφος και σίγουρα θα τον επισκεφτούμε ξανά!

Λ. Ηρακλείου 386, Ν. Ηράκλειο. Τηλ.: 2102826873, 2102825607. Εισιτήρια: € 7,50 φοιτ. € 6,50. Κάθε Τετ. € 5,50. Προπωλήσεις εισιτηρίων. Αριθμημένες θέσεις.

Πρώτη δημοσίευση: 8 Ιουλίου 2018, 14:50
Ενημέρωση: 8 Ιουλίου 2018, 14:50
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos