Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά: Αριάν!

Δημοσίευση: 22 Ιουνίου 2018, 18:48
Συντάκτης:

Στην ζωή ότι πληρώνεις, παίρνεις. Και αν δεν φοβηθείς να επενδύσεις, έχοντας μεράκι, γνώση και στόχευση, θα ανταμειφθείς.

Οι άνθρωποι που βρίσκονται πίσω από την αναβίωση του θερινού κινηματογράφου Αριάν, στην Γλυφάδα, γνωρίζουν άριστα το αντικείμενο.

Ένα σινεμά που είχε παραμείνει κλειστό για περισσότερα από 30 χρόνια, λειτουργεί ξανά εδώ και λίγες ημέρες και το αποτέλεσμα είναι εξαιρετικό.

Με πανοραμική οθόνη προδιαγραφών DCI και ειδική μελέτη για σχετική ενίσχυση ώστε να μην ενοχλεί ο ήχος τις γειτονικές κατοικίες, έχουν εξασφαλίσει εξαιρετική ένταση για θερινό σινεμά.

Όχι μόνο αυτό βέβαια: Η διάταξη του χώρου, είναι εντυπωσιακή. Εκτός από τις κλασικές καρέκλες σκηνοθέτη, μπορείτε να επιλέξετε ψηλά αναπαυτικά σκαμπό με ανάλογα υπερυψωμένα τραπέζια, ξαπλώστρες «πουφ» και σεζ λονγκ, τόσο μπροστά, αλλά και σε ειδικά σεπαρέ θεωρεία πιο πίσω με premium πολυθρόνες, όπως επίσης και μια παρέα έως 5 άτομα, έχει την δυνατότητα να κλείσει αποκλειστικά ειδικά διαμορφωμλενο χώρο με καναπέ/κρεβάτι!

Το σινεμά έχει 300 θέσεις, οι οποίες είναι αριθμημένες και θα μπορείτε να κλείσετε online το εισιτήριο σας στο www.ariancinema.gr αποφασίζοντας για την θέση σας.

Μια σημείωση: η είσοδος (μέσα σε στοά εμπορικού κέντρου) είναι μεν καλαίσθητη και προσεγμένη, αλλά ειλκρινά δεν σας προϊδεάζει για όσα θα αντικρίσετε μέσα.

Πρόκειται για μια πολύ καλή προσπάθεια που αξίζει ανταπόκρισης και στήριξης.

Λεωφ. Αγγέλου Μεταξά 11, Γλυφάδα (εντός στοάς Αριάν). Τηλ.: 2109680090. Εισιτήρια: € 8,50, παιδ., φοιτ. & άνω των 65 € 6,50. Premium θέσεις € 12. Κάθε Τετ. γεν. είσ. € 6,50, premium θέσεις € 10.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos