Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά. Το αφιέρωμά μας.

Δημοσίευση: 3 Ιουνίου 2018, 12:27
Συντάκτης:

Το MOVE IT πάει θερινό σινεμά.

Δεν έχουμε την αποκλειστικότητα, αλλά στην Ελλάδα το μόνο σίγουρο είναι ότι διαθέτουμε τους (πολύ) περισσότερους και σαφώς ομορφότερους θερινούς κινηματογράφους του κόσμου. 

Μια μοναδική εμπειρία που επειδή ακριβώς την έχουμε σε αφθονία στη χώρα μας, ίσως κάπου να μην την εκτιμούμε όπως της αξίζει. 

Η ομάδα του MOVE IT θα επισκεφθούμε όσα περισσότερα θερινά σινεμά καταφέρουμε και θα σας περιγράψουμε αυτή την εμπειρία, μια σινεφιλική κατάσταση που δεν έχει προηγούμενό της: ο ουρανός και τα αστέρια, γιασεμί και αγιόκλημα, χαλίκι, τραπεζάκι ακριβώς από δίπλα,  εξαιρετικό φαγητό, αλκοόλ (για όσους το προτιμούν) και μια αγαπημένη ταινία να παίζει. Μαζί με την αγαπημένη σου παρέα. 

Θα κάνουμε check in σε ορισμένους υπέροχους θερινούς κινηματογράφους, στημένους από ανθρώπους με μεράκι και πάθος για το σινεμά και θα καταγράφουμε τις εντυπώσεις μας, μαζί με άφθονο φωτογραφικό υλικο. 

Εσείς, δεν έχετε παρά να μας ακολουθείτε σε Facebook και Instagram και εννοείται ακόμα καλύτερα να κάνετε bookmark το ειδικό section στο www.moveitmag.gr με θέμα "Θερινά Σινεμά", το οποίο θα ανανεώνεται τακτικότατα!

Γιατί για εμάς, το καλοκαίρι ξεκινά όταν ανοιγουν τα θερινά σινεμά! 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos