Οι σεναριογράφοι των «Βρέχει Κεφτέδες» και «Horrible Bosses», Τζόναθαν Γκόλντσταϊν και Τζον Φράνσις Ντέιλι κάνουν το σκηνοθετικό τους ντεμπούτο, υπογράφοντας παράλληλα και το σενάριο σε μια προσπάθεια αναβίωσης (και ευσεβείς πόθους για franchise…) των κλασσικών πλέον κωμωδιών της σειράς «Τρελό Θηριοτροφείο».

Αποδείχθηκαν τελικά υπερφιλόδοξοι και οι προθέσεις τους εκτός πραγματικότητας, καθώς εκτός από λίγες αστείες (αν και τραβηγμένες σκηνές), συνολικά υπέγραψαν ένα ατσούμπαλο, κατά περιόδους αποκρουστικό και χωρίς ίχνος αναρχικού χιούμορ όπως τα παλαιότερα φιλμ, δημιούργημα.

Προβλέψιμο και τελικά χωρίς χιούμορ, το «Vacation» δεν μπορεί να σταθεί με αξιώσεις ούτε σαν κάφρικα αστείο, ούτε σαν politically incorrect προκλητικό.

Υπόθεση:
Η νέα γενιά των Γκρίζγουολντ έρχεται… για να αφήσει το στίγμα της. Στην επόμενη γενιά του «Τρελού Θηριοτροφείου», ο Εντ Χελμς («The Hangover») και η Κριστίνα Άπλγκεϊτ («Παντρεμένοι με Παιδιά», «Anchorman») ξεκινούν οικογενειακώς για μια ακόμη εκδρομή, γεμάτη ατυχή, ξεκαρδιστικά περιστατικά. Ακολουθώντας τα χνάρια του πατέρα του, κι ελπίζοντας σε μια εμπειρία που θα συσφίξει τους οικογενειακούς δεσμούς, ο ενήλικας πια Ράστι Γκρίνσγουονλντ (Χελμς) θα κάνει έκπληξη στη σύζυγο του Ντέπι (Άπλγκέιτ) και στους δυο του γιους, ένα ταξίδι στο αγαπημένο, οικογενειακό, αμερικάνικο πάρκο, το Walley World. Τι μπορεί να πάει στραβά; 

 

Πρώτη δημοσίευση: 3 Σεπτεμβρίου 2015, 17:11
Ενημέρωση: 10 Σεπτεμβρίου 2015, 13:20
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Vacation (Τρελό θηριοτροφείο: Η νέα γενιά )
Είδος: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
99
Εταιρία διανομής: 
Release: 
3 Σεπτεμβρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos