Kαλοδεχούμενη η προσπάθεια -κυρίως των σεναριογράφων Σάιμον Πεγκ και Νταγκ Γιούνγκ- να δοκιμάσουν να "πειράξουν" κάπως την κινηματογραφική πεπατημένη του διάσημου φραντσάιζ, προσθέτοντας αρκετό χιούμορ, θέλοντας ίσως να θυμίσουν τις τηλεοπτικές ημέρες του "Star Trek". 

Κάπου το πετυχαίνουν, κάπου δν λειτουργεί και τόσο, ενώ η ελαφρώς πιο σοφιστικέ προσέγγιση του Έιμπρααμς, έχει εδώ αντικατασταθεί από τη δεδομένη ικανότητα του Τζάστιν Λιν (των Fast & Furious) στην δράση με ασταμάτητο ρυθμό και αδιανόητη ένταση και μάλιστα σε 2-3 σκηνές κατορθώνει όντως να μας συνεπάρει.

Δεν αλλοιώνει τους αρχετυπικούς χαρακτήρες του, προσθέτει ορισμένες πολύ χαριτωμένες διαπροσωπικές σκηνές, εντυπωσιάζει με τα εφέ του, αλλά τελικά το "Star Trek Beyond" δεν είναι τίποτα περισότερο από μια καλοστημένη περιπέτεια δράσης, με αρκετά κλισέ. Αυτό δεν είναι απαραίτητα κακό, βέβαια.

Σύνοψη: Στην ταινία "Star Trek Beyond" το πλήρωμα του Εντερπράιζ με επικεφαλής τον ατρόμητο κυβερνήτη Τζέιμς Τ. Κερκ εξερευνά τις πιο απόμακρες περιοχές του αχαρτογράφητου διαστήματος κι έρχονται αντιμέτωποι με ένα νέο, μυστηριώδη εχθρό που απειλεί να αφανίσει το πλήρωμα, την ίδια στιγμή που τους κάνει να αμφισβητήσουν όλα όσα γνωρίζουν για την Ομοσπονδία και τα ιδανικά που αυτή πρεσβεύει.

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2016, 21:00
Ενημέρωση: 28 Ιουλίου 2016, 16:48
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Star Trek Beyond (Star Trek Beyond)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
120
Εταιρία διανομής: 
Release: 
21 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos