Ιδιαίτερο, νεορεαλιστικό, νεο-γουέστερν που θυμίζει road movie και είναι εμπλουτισμένο με σαρκασμό που τρυπάει κόκκαλα. 

Το ντεμπούτο πάντως του Τζον ΜακΛιν είναι ξεχωριστό: λίγο love story, λίγο ιστορία ενηλικίωσης, μαζί και κοενική αίσθηση του πλαναρίσματος, προσθέστε και κάμποσο σουρρεαλισμό και έχετε αμέσως ένα πολύ ενδιαφέρον μίγμα. 

Ανακατέψτε με την χιουμοριστική παραδοξότητα του σεναρίου σε αντίθεση με τον απλόχερο κυνισμό που διοχετεύει ο χαρακτήρας του Φασμπέντερ και θαυμάστε με πόση επιδεξιότητα και αρμονία ο νεαρός Σκώτος δημιουργός τα συνδυάζει όλα αυτά και συνθέτει ένα αντισυμβατικό γουέστερν που δύσκολα μπορείτε να κατατάξετε στην στανταρισμένη κατηγοριοποίηση του genre.

Υπόθεση:
Στα δραματικά τοπία του Κολοράντο, ο Σίλας Σέλεκ (Φασμπέντερ), ένας επικίνδυνος περιπλανώμενος, συναντά τον έφηβο Τζέι (Κόντι Σμιτ-Μακφί). Παρόλο που μια τέτοια συνάντηση κανονικά θα οδηγούσε σε μια μονομαχία μέχρι θανάτου, ο Σίλας επιλέγει να μην σκοτώσει τον Τζέι και αντίθετα του προσφέρει προστασία, σε αντάλλαγμα για χρήματα. Ο Τζέι έχει έρθει στην Αμερική για να βρει την αγαπημένη του, τα κίνητρα του Σίλας, όμως, παραμένουν μυστηριώδη. Στο ταξίδι αυτό, γεμάτο με κίνδυνο, προδοσίες και βία, ο Τζέι θα συνειδητοποιήσει ότι η Δύση δεν δείχνει οίκτο στους αθώους…

 

Πρώτη δημοσίευση: 28 Ιουνίου 2015, 13:46
Ενημέρωση: 9 Ιουλίου 2015, 22:31
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Slow West (Slow West)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
84
Εταιρία διανομής: 
Release: 
25 Ιουνίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos