Ανοικονόμητο, αφελές, με τις απιθανότητες και τις σεναριακές ευκολίες να διαδέχονται η μία την άλλη, αλλά δεν είναι τόσο κακό. 

Είναι σε κάποια σημεία του μέχρι και διασκεδαστικό, με ικανοποιητικό ρυθμό και ερμηνείες... "κεφάτες".

Δανείζεται όμως από αντίστοιχα ξένα φιλμ (π.χ. Crank, Transporter)... ασύστολα και οι αναπόφευκτες συγκρίσεις δεν το ευνοούν.

Σύνοψη: Ο Άρης είναι ένας νέος λίγο πριν τα 30, πρώην ασκούμενος δικηγόρος, ο οποίος προσπαθεί να επανέλθει στο χώρο της νομικής, βρισκόμενος πάντα στην σκιά του μεγαλοδικηγόρου πατέρα του. Αναγκάζεται να εργαστεί ως κούριερ για τα προς το ζην και μια μέρα, κατά την μεταφορά ενός δέματος σε ένα εγκαταλελειμμένο αρχοντικό, δέχεται επίθεση από έναν άγνωστο και αναισθητοποιείται. Όταν συνέρχεται, βρίσκεται ζωσμένος με έναν εκρηκτικό μηχανισμό που μετράει αντίστροφα και ένα ακουστικό από το οποίο του μιλάει ο μυστηριώδης άντρας. Αναγκασμένος να ακολουθήσει τις οδηγίες του, πρέπει να πετύχει στις δοκιμασίες που του αναθέτει, οι οποίες όμως θα τον ωθήσουν να αναθεωρήσει για τις επιλογές και όλα όσα γνωρίζει για το παρελθόν του. Μέσα σε λίγες ώρες θα βρεθεί σε ένα μαραθώνιο επιβίωσης και δράσης μεταξύ αστυνομίας, εγκληματιών και του χρόνου ο οποίος ολοένα λιγοστεύει.

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Απριλίου 2016, 16:32
Ενημέρωση: 4 Ιαν. 2021, 01:38
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Short Fuse (Short Fuse)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
85
Εταιρία διανομής: 
Release: 
21 Απριλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos