Eνώ ξεκινά υποσχόμενα, με θεατρική αισθητική απειλής αν και στην θάλασσα, κλιμακωτό σασπένς και φυσικές αντιδράσεις της πρωταγωνίστριας (στην αρχή), το "The shallows" καταλήγει να βρίσκει ξέρα στα ρηχά και να κοντεύει να βυθιστεί αύτανδρο.

Μετά την μέση αυξάνονται τόσο τα κινηματoγραφικά δάνεια (από το Open Water μέχρι το... Blair Witch Project) με άκομψα copy cat, πληθαίνουν οι απιθανότητες και οι υπερβολές που διαδέχονται η μία την άλλη και το τέλος είναι σχεδόν κωμικό. 

Η ιδέα είναι καλή (η σωτηρία απέχει ελάχιστα, η ακτή είναι τόσο κοντά μα τόσο μακριά), αλλά για να στήσεις κάτι πληρέστερο από μια γαμάτη μικρού μήκους, απαιτούνται έμπνευση, οξυδέρκεια και μια γαμάτη ηθοποιό να το στηρίξει (πόση ώρα να χαζεύουμε τον καλλιγραμο κώλο και πόδια της Μπλέικ Λάιβλι πια;). Ο Σερά δεν είχε προχειρο τίποτα απ'όλα αυτά και μια ευκαιρία πήγε χαμένη.

Σύνοψη: Η Nancy Adams κάνει σερφ σε μια παραδεισένια παραλία στην άκρη του πουθενά, όπου θα γίνει το υποψήφιο γεύμα ενός τεράστιου λευκού καρχαρία. Παρόλο που βρίσκεται μόλις διακόσια μέτρα περίπου από την ακτή, η επιβίωσή της θα εξαρτηθεί από μια σειρά δοκιμασιών που πρέπει να υποστεί, αφού το λευκό κήτος καιροφυλακτεί μέσα στο νερό σε κάθε της κίνηση.

 

Πρώτη δημοσίευση: 21 Ιουλίου 2016, 20:02
Ενημέρωση: 28 Ιουλίου 2016, 16:47
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The shallows (Σε ρηχά νερά)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
86
Εταιρία διανομής: 
Release: 
21 Ιουλίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos