Σύνοψη: Ο Άντριου και ο Γκάρετ Φόστερ είναι κλέφτες που εξειδικεύονται στις κλοπές των πιο ακριβών και πολυτελών αυτοκινήτων. Προσλαμβάνονται για να κλέψουν μια εντυπωσιακή Bugatti του 1937, αξίας εκατομμυρίων ευρώ, στη Νότια Γαλλία. Όμως ο ιδιοκτήτης της Bugatti και τοπικός μαφιόζος, τους πιάνει επ’ αυτοφώρω. Σε αντάλλαγμα της ζωής τους, θα πρέπει να κλέψουν ένα αυτοκίνητο από την συλλογή του Μαξ Κλεμπ, μεγάλου αντίπαλου του Μοριέ. 

Άποψη: Γέμισε η οθόνη από κάγκουρες σε αυτό το σχεδόν ξεδιάντροπο copycat του Fast & Furious που μεταφέρεται στη Νότια Γαλλία, προσπαθώντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις με μια δόση από The Italian Job. Μια απέραντη ματαιότητα, δεδομένου ότι κυριαρχούν η αναληθοφάνεια, η σκηνοθετική προχειρότητα και οι εντυπωσιακές καταδιώξεις ορισμένων υπέροχων τετράτροχων, αλλά χωρίς το παραμικρό ουσιαστικό σασπένς.

Τα πάντα προδιαγεγραμμένα, προβλεπόμενα, τελικά αφόρητα βαρετά. Και δυστυχώς για το βλαστάρι του Κλιντ Ίστγουντ, μπορεί να αποτελεί έναν φωτογενή όμορφο άνδρα, είναι ωστόσο ξεκάθαρα ένας ηθοποιός με χαμηλό ταβάνι ερμηνευτικής ικανότητας και η συμμετοχή του σε ανάλογα φιλμ βλάπτουν σχεδόν ανεπανόρθωτα την "κληρονομιά"

 

Πρώτη δημοσίευση: 20 Ιουλίου 2017, 13:37
Ενημέρωση: 27 Ιουλίου 2017, 04:21
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Overdrive (Overdrive)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
96
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Ιουλίου 2017

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos