Ouija: Origin of Evil

Ouija: Origin of Evil - κριτική ταινίας

Σύνοψη: Στο Λος Αντζελες του 1967, μια χήρα με τα δύο κορίτσια της πραγματοποιούν «συνεδρίες» επίκλησης πνευμάτων προκειμένου να αποσπούν χρήματα από τους εύπιστους πελάτες που προστρέχουν σε εκείνες για παρηγοριά. Πολύ γρήγορα, όμως, αυτό που θα ξεκινήσει ως αθώα εξαπάτηση του αφελούς κόσμου, εξελίσσεται, μετά την προσθήκη της χρήσης στις συνεδρίες ενός πίνακα Ouija, σε κάτι τόσο τρομακτικό που υπερβαίνει ακόμα και τους πιο δυστοπικούς εφιάλτες. Η μικρή κόρη καταλαμβάνεται από ένα πνεύμα και όλη η οικογένεια προσπαθεί να την σώσει και να σωθεί. Η δύναμη του κακού, όμως, είναι πολύ μεγάλη και ο άλλος κόσμος ζητάει ανελέητα «νέο αίμα».

Γνώμη: Κραυγαλέο και εντελώς όμως αχρείαστο sequel ενός πρώτου ούτως ή άλλως εντελώς πατενταρισμένου και ανέμπνευστου φιλμ horror. 

Mε μοναδικά plus, μια ενδιαφέρουσα 70s αισθητική, αλλά και την δεξιοτεχνία του Μάικ Φλάναγκαν (Absentia, Oculus, Before i wake), τούτος εδώ ο κλισεδιαρισμένος αχταρμάς διάφορων horror flicks έρχεται να ικανοποιήσει την δίψα κάποιων εντελώς hardcore φανς, αλλά να προκαλέσει ατελείωτη νύστα σε όλους τους υπόλοιπους και να "ανταμείψει" όσους αντέξουν μέχρι το τέλος, με ένα κραυγαλέα "ότι να'ναι" φινάλε.

 

Πρώτη δημοσίευση: 20 Οκτ. 2016, 10:12
Ενημέρωση: 27 Οκτ. 2016, 11:56
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Ouija: Origin of Evil (Ouija 2: Η πηγή του κακού)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
99
Εταιρία διανομής: 
Release: 
20 Οκτωβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos