Ασύλληπτα κακόγουστο φιλμ που θέλει να καταχωρηθεί σαν κωμωδία, αλλά οριακά το καταφέρνει και μόνο λόγω αρχικής σύλληψης.

Η εκτέλεση είναι τραγελαφική, οι παραλληλισμοί επιπέδου παιδικού σταθμού, πρόκειται με τεράστια διαφορά για την χειρότερη ταινία στην οποία το όνομα του Κέβιν Σπέισι έχει αναγραφεί στο καστ.

Πως το λέει το tagline, "ο Κέβιν Σπέισι όπως δεν τον έχετε δει ποτέ"; Ε, δεν θέλουμε και να τον ξαναδούμε έτσι. Τραγικό από κάθε άποψη.

Σύνοψη: Ο Τομ είναι αναμφισβήτητα πετυχημένος και απίστευτα πλούσιος, αλλά και ξεκάθαρα κακότροπος και κακομαθημένος. Μπροστά στον στόχο του να χτίσει τον ψηλότερο ουρανοξύστη στο βόρειο ημισφαίριο και να ικανοποιήσει έτσι το υπερμέγεθες εγώ του, είναι ικανός να θυσιάσει τα πάντα – ακόμη και την αγάπη της οικογένειάς του -που αποτελείται από την αφοσιωμένη σύζυγό του, Λάρα, τον ενήλικο γιο του, Ντέιβιντ, και τη μικρή του κόρη, Ρεμπέκα- οι οποίοι ανέχονται υπομονετικά την εργασιομανία του.
Όταν φτάνουν τα 11α γενέθλια της Ρεμπέκα, εκείνη παρακαλεί τον πατέρα της να της αγοράσει μία γάτα και, παρόλο που ο Τομ τις σιχαίνεται, μπαίνει σε ένα μυστηριώδες pet shop, όπου γνωρίζει τον εκκεντρικό ιδιοκτήτη του και τελικά επιλέγει μια γάτα με το όνομα Χνουδωτούλης.
Μετά από ένα ατύχημα πριν το πάρτι της Ρεμπέκα, ο Τομ ξυπνάει και ανακαλύπτει έντρομος ότι το σώμα του είναι σε κώμα στο κρεβάτι του νοσοκομείου αλλά εκείνος βλέπει τα πάντα μέσα από τα μάτια της γάτας! Για να επανακτήσει την ανθρώπινη μορφή του, ο Τομ θα πρέπει να επανασυνδεθεί με την οικογένειά του και να γίνει ο σύζυγος και πατέρας που αξίζουν…

 

Πρώτη δημοσίευση: 17 Σεπτεμβρίου 2016, 10:43
Ενημέρωση: 22 Σεπτεμβρίου 2016, 11:56
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Nine lives (Εννιά ζωές)
Είδος: 
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
87
Εταιρία διανομής: 
Release: 
15 Σεπτεμβρίου 2016

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos