Bασισμένο σε αληθινά γεγονότα, το "The mule" ισορροπεί μεταξύ θρίλερ και κωμωδίας με σχετική άνεση, χωρίς να καταντά επ'ουδενί γκροτέσκο ή υπερβολικό και εν τέλει καταλήγει διασκεδαστικό.

Το διαβρωτικό και αναπάντεχα ωμό μαύρο χιούμορ της ταινίας, άλλες φορές λειτουργεί, άλλες όχι, ενώ έχει και σαφές πρόβλημα ρυθμού καθώς σεναριακά δεν προκύπτουν ποτέ εκείνες οι εκλήξεις και οι ανατροπές που θα έδιναν χρονικές ανάσες στην εξέλιξη της ιστορίας.

Υπόθεση:
Βρισκόμαστε στο 1983. O Ray Jenkins, το Βαποράκι, είναι ένας αφελής άντρας, που δέχεται να διακινήσει μια θανατηφόρα ποσότητα συσκευασμένων ναρκωτικών, κρυμμένα στο στομάχι του. Όταν ο Ray συλλαμβάνεται και κρατείται από την Ομοσπονδιακή Αστυνομία της Αυστραλίας, μόνος και φοβισμένος, κάνει μια απελπισμένη επιλογή: αψηφώντας τις σωματικές λειτουργίες του, αποφασίζει να ...κατακρατήσει -στην κυριολεξία- τα αποδεικτικά στοιχεία. Με αυτόν τον τρόπο γίνεται μια «ανθρώπινη ωρολογιακή βόμβα» παρασύροντας αστυνομικούς, εγκληματίες και ανήσυχους συγγενείς...

 

Πρώτη δημοσίευση: 24 Ιουλίου 2015, 02:23
Ενημέρωση: 30 Ιουλίου 2015, 12:12
Συντάκτης: 
Τίτλος:
The mule (Το βαποράκι)
Είδος: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
103
Εταιρία διανομής: 
Release: 
23 Ιουλίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos