A girl walks home alone at night

A Girl Walks Home Alone At Night  - κριτική ταινίας

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Γεμάτο πολλαπλές αναφορές και συστατικά που κλείνουν το μάτι σε διάφορα ετερόκλητα κινηματογραφικά είδη, το εντυπωσιακό αυτό κινηματογραφικό «Κορίτσι» παντρεύει το γουέστερν, με τον τρόμο και το Ιρανικό Νέο Κύμα, ενώ δεν σταματάει λεπτό να ντύνει τη φαντασία με ασπρόμαυρες εικόνες και να χορεύει ξέφρενα σε ρυθμούς ροκ και τέκνο. Ο Σέρτζιο Λεόνε συναντά τον Ντέιβιντς Λιντς σε μια φιλμική αποκάλυψη που πίνει αίμα, οδηγεί πατίνι και προσφέρει γνήσια και αξεπέραστη κινηματογραφική ψυχαγωγία.

Το πρώτο ιρανικό γουέστερν με βρυκόλακες, είναι μια ιστορία αγάπης για δύο βασανισμένες ψυχές σε μια απομονωμένη ιρανική πόλη-φάντασμα που ονομάζεται "Bad City", όπου ένα μοναχικό βαμπίρ καταδιώκει τους πιο διεφθαρμένους κατοίκους της.

Η Άνα Λίλι Αμιρπούρ κάνει το ντεμπούτο της στη μεγάλη οθόνη με την ταινία «A Girl Walks Home Alone at Night», που θεωρείται το πρώτο ιρανικό γουέστερν με βρυκόλακες.

Υπόθεση:
Περίεργα πράγματα πρόκειται να συμβούν σύντομα στην «Κακιά πόλη». Η Ιρανική πόλη-φάντασμα που φιλοξενεί πόρνες, τοξικομανείς, μαστροπούς, περίεργα πλάσματα της νύχτας και άλλες πρόστυχες ψυχές, είναι ένα προπύργιο διαστροφής και απελπισίας. Εκεί, τα βάθη της Μέκκας της αμαρτίας κατοικεί και ένα μοναχικό βαμπίρ… Μόνο που δεν πρόκειται για ένα συνηθισμένο βαμπίρ σαν όλα τα υπόλοιπα, αλλά για ένα νεκροζώντανο κορίτσι που παραμονεύει στις σκιές και παρακολουθεί τις ζωές των πιο ανήθικων ψυχών που περιφέρονται στην πόλη. Όταν το κορίτσι γνωρίσει τον έρωτα, μια ασυνήθιστη ιστορία αγάπης αναμένεται να ανθίσει και να σπάσει μύτες… κυριολεκτικά μιλώντας!    

Πρώτη δημοσίευση: 12 Φεβ. 2015, 12:57
Ενημέρωση: 4 Ιουλίου 2017, 21:23
Τίτλος:
A girl walks home alone at night (Ένα κορίτσι γυρίζει σπίτι μόνο του τη νύχτα)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
99
Εταιρία διανομής: 
Release: 
12 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos