Σύνοψη: Τοποθετημένο χρονικά στις απαρχές του κόσμου, όταν προϊστορικά πλάσματα και μαλλιαρά μαμούθ κατοικούσαν στη Γη, το «Ο Άνθρωπος των Σπηλαίων» αφηγείται την ιστορία του Νταγκ, μαζί με τον βοηθό του Χόγκνομπ, και την προσπάθεια να ενώσουν τη φυλή τους απέναντι στην εχθρική απειλή του Λόρδου Νουθ, ώστε να σώσουν το σπίτι τους.

Ενώ ο Νταγκ τρελαίνεται να κυνηγάει μαμούθ και νέες περιπέτειες, ο αρχηγός της φυλής, Μπόμπναρ, προτιμά μια πιο γαλήνια και ατάραχη ζωή για τα αξιαγάπητα μέλη της φυλής του, που περιορίζεται στο κυνήγι κουνελιών. Σύντομα, όμως, η πολυπόθητη ηρεμία της Παλαιολιθικής Εποχής θα διαταραχθεί, όταν στην κοιλάδα θα εισβάλλει ξαφνικά ένας απειλητικός εχθρός μαζί με τον στρατό του. Ο λόγος για τον αρχηγό της Εποχής του Χαλκού, τον επιβλητικό Λόρδο Νουθ! Έχοντας εντοπίσει ίχνη χαλκού στην κοιλάδα, ο φιλοχρήματος τύραννος μαζί με τα τεθωρακισμένα μαμούθ του θα μπουν με το «έτσι θέλω» στην περιοχή, αναγκάζοντας τα μέλη της φυλής να το σκάσουν και να βρουν καταφύγιο στην αφιλόξενη περιοχή Badlands.

Πάνω στον πανικό της εισβολής, ο Νταγκ συλλαμβάνεται και οδηγείται στον άγνωστο και τρομακτικό κόσμο της Εποχής του Χαλκού, όπου και γνωρίζει την Γκούνα, μια νεαρή, πνευματώδη κοπέλα που πουλά χάλκινα τηγάνια. Στο μεταξύ, ο Νταγκ, έχοντας παρασυρθεί από τους ανθρώπους της πόλης, καταλήγει σε ένα τεράστιο στάδιο, γεμάτο θεατές που διψούν για θέαμα – το οποίο, όπως σύντομα θα ανακαλύψει ο Νταγκ, είναι ένα παιχνίδι ονόματι ποδόσφαιρο!

Από τους δημιουργούς των «Οι Κότες το ΄Σκασαν» (2000) και «Γουάλας και Γκρόμιτ στον Τεράστιο Λαχανόκηπο» (2005).

Πρώτη δημοσίευση: 1 Φεβ. 2018, 11:03
Ενημέρωση: 8 Φεβ. 2018, 13:23
Τίτλος:
Early man (Ο άνθρωπος των σπηλαίων)
Σκηνοθεσία: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
89
Εταιρία διανομής: 
Release: 
1 Φεβρουαρίου 2018

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

imaginary, από την Spentzos imaginary, από την Spentzos