O Κέβιν ΜακΝτόναλντ παραμένει χωρίς κακή ταινία, για να μην αναφερθούμε φυσικά στα εξαιρετκά του ντοκιμαντέρ (Οne day in September -Όσκαρ-, Touching the void, Life in a day, Marley). Και το "Black sea", έρχεται να προστεθεί στο σερί των "Last King of Scotland", "State of play", "The eagle", σαν άλλη μια σφιχτοδεμένη macho περιπέτεια. Ίσως με ακόμη περισσότερη τεστοστερόνη, δεδομένου ότι διαδραματίζεται στον ασφυκτικά κλειστό και περιορισμένο χώρο ενός υποβρυχίου. 

Ο αποτελεσματικά σκληροτράχηλος Τζουντ Λο υποδύεται έναν άνεργο κυβερνήτη υποβρυχίων, ο οποίος αναλαμβάνει να βρει το χρυσάφι που κρύβει ένα βυθισμένο στη Μαύρη Θάλασσα γερμανικό πολεμικό υποβρύχιο και αν τα καταφέρει, το μισό θα είναι δικό του. Η αποστολή όμως δεν είναι καθόλου εύκολη, καθώς το υποβρύχιο είναι ερείπιο, ενώ και το βρετανορωσικό πλήρωμα που κατάφερε να στρατολογήσει, δεν αποδεικνύεται και το πιο μονιασμένο...

Και δεν διστάζει να στραπατσάρει την εικόνα του, σε μια περιπέτεια με απόλυτα αναμενόμενη πλοκή μεν και πολλά κλισέ αντίστοιχων ταινιών του είδους, αλλά κλειστοφοβική, στιβαρή, με αξιόπιστο φινάλε που στην μεγαλύτερη διάρκειά της, δεν σε αφήνει να πάρεις ανάσα. Θα το ευχαριστηθείτε.

Υπόθεση:
Θέλοντας να αποκαταστήσει τη σχέση του με τους πρώην εργοδότες του, ένας καπετάνιος υποβρυχίου αναλαμβάνει μία σκοτεινή επιχείρηση: να ερευνήσει ένα υποβρύχιο, στον πάτο της Μαύρης Θάλασσας, το οποίο φημολογείται πως είναι γεμάτο με χρυσό. 

 

Πρώτη δημοσίευση: 25 Φεβ. 2015, 20:05
Ενημέρωση: 5 Μαρτίου 2015, 03:05
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Black sea (Επιχείρηση Μαύρη Θάλασσα)
Σκηνοθεσία: 
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
114
Εταιρία διανομής: 
Release: 
26 Φεβρουαρίου 2015

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
15 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos