/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα

Annabelle: Creation

Σύνοψη: Αρκετά χρόνια μετά τον τραγικό θάνατο της μικρής τους κόρης, ένας κουκλοποιός και η σύζυγος του καλωσορίζουν στο σπίτι τους, μια καλόγρια και μια ομάδα κοριτσιών από ένα κατεστραμμένο ορφανοτροφείο της περιοχής. Σύντομα θα γίνουν ο στόχος της δαιμονισμένης δημιουργίας του κουκλοποιού, της Άναμπελ.

Άποψη: Εννοείται ότι θα προσπαθούσαν ο Τζέιμς Ουάν (από την καρέκλα του παραγωγού) και η ομάδα του να εκμεταλλευτούν την εισπρακτική επιτυχία του πρώτου Annabelle (που με την σειρά του υπήρξε spinoff των υπερεπιτυχημένων Conjuring) και να στήσουν ένα prequel, origins, μπορείτε να το αποκαλέσετε όπως θέλετε. Διότι το σημαντικό της υπόθεσης δεν είναι το πως και το τι και το γιατί, όσο η ποιότητα. Και η ποιότητα σε όλα τα προαναφερόμενα τρομοχίτ πέφτει σταδιακά και εντυπωσιακά.

Και όσο και αν ο Ντέιβιντ Σάντμπεργκ (του παρωχημένου "Lights out") προσπαθεί ο άνθρωπος να στήσει 2-3 κάδρα της προκοπής και να εντείνει μια ατμόσφαιρα απειλής, δεν καταφέρνει τελικά σχεδόν τίποτα: είναι τόσο κλισεδιαρισμένες και προβλέψιμες οι "ανατριχίλες", τόσο τεμπέλικο το σενάριο, που το εκπαιδευμένο στο είδος κοινό θα μειδιάσει από απογοήτευση και θα χασμουρηθεί από βαρεμάρα

Δημοσίευση: 14 Σεπτεμβρίου 2017, 04:32
Συντάκτης: 
Τίτλος:
Annabelle: Creation (Anabelle: Creation)
Χώρα: 
Έτος: 
Διάρκεια: 
109
Εταιρία διανομής: 
Release: 
14 Σεπτεμβρίου 2017
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Σύνοψη: Ο Buck Ferguson (Josh Brolin) πρωταγωνιστεί σε μια...
1λεπτό
handmaid's tale season 2
49 λεπτά
george clooney forbes
To εξειδικευμένο περιοδικό Forbes ανακοίνωσε (όπως συνηθίζει κάθε χρόνο)...
4 ώρες