O Jack είναι εδώ, πιο badass από ποτέ!

Δημοσίευση: 7 Μαΐου 2014, 18:26

Αν υπήρχε έστω και η παραμικρή αμφιβολία από κάποιους για το αν το "24: live another day" και ο Κίφερ Σάδερλαντ στον ρόλο του Jack Bauer θα μπορούσαν να επανακτήσουν τα πρωτεία στις τηλεοπτικές σειρές δράσης, περιπέτειας και συνομωσιών, ήρθαν τα δύο (!) χθεσινή πρώτα επεισόδια για τον 9ο κύκλο της σειράς, να διαλύσουν τον οποιοδήποτε δισταγμό.

Χωρίς να χρονοτριβεί κυριολεκτικά ούτε δευτερόλεπτο, ο σκηνοθέτης και των δύο, Τζον Κασάρ, μας εισάγει κατ'ευθείαν στην δράση, γνωρίζει τους βασικούς παίκτες με ξεκάθαρα πορτραίτα, φιλμάρει με το γνώριμο ύφος του τις σκηνές δράσης και το κυριότερο, αποφεύγει τα (αναμενόμενα για κάποιους) φλας μπακ που θα δημιουργούσαν μια πιο απλή μετάβαση από τους κύκλους που είχαν προηγηθεί και τον όγδοο.

Με λίγα λόγια και να μην έχεις ξαναδεί "24" στη ζωή σου (αν έχει συμβεί αυτό, σταμάτα να διαβάζεις, σε παρακαλώ), μπορείς άνετα να παρακολουθήσεις τον 9ο κύκλο.

Οι εξελίξεις τρέχουν ήδη βροχή από το ξεκίνημα και με την ολοκλήρωση του δεύτερου επεισοδίου, έχει στηθεί το σκηνικό τρομοκρατίας που ο (αρχικά κυνηγημένος) Τζακ καλείται να ανατράψει. Και να μην έχετε την παραμικρή αμφιβολία ότι θα τα καταφέρει, απλά θα το κάνει με πολύ περισσότερο στυλ από τους πρωταγωνιστές όλων των αντίστοιχων σειρών. Και με τον Jack Bauer πιο βλοσυρό και badass από ποτέ, δεν έχουμε να φοβόμαστε κάτι.

Θέλετε να μιλήσουμε και με αριθμούς; 8 εκατομμύρια τηλεθεατές έσπασαν κάθε ρεκόρ Δευτέρας και άφησαν πολύ πίσω αντίστοιχες σειρές όπως τα The following, Bones, Almost Human, με τους παραγωγούς να ξεκινούν τα σενάρια και για 10ο κύκλο!

Υστερόγραφο: Μη νομίσετε ότι κάθε εβδομάδα θα σχολιάζουμε το νέο επεισόδιο του "24". Οι περιπέτειες του Jack, ήταν, είναι και θα παραμείνουν μια απόλαυση που βλέπεται μονορούφι! Άρα, τα λέμε ξανά με γενικό σχόλιο, την 16η Ιουλίου...

Aρκεστείτε στο promo trailer για το 3ο επεισόδιο: 

Α.Κ.

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos