"Zoolander 2": "Aνεγκέφαλα" trailer & ρεκόρ Guinness!

Δημοσίευση: 2 Aug 2015, 12:17
Συντάκτης:

Το teaser για το πολυαναμενόμενο "Ζοοlander 2" ήρθε, και κανείς δεν μένει ασυγκίνητος. Το κορυφαίο και πιο ηλίθιο μοντέλο (μαζί βέβαια με τον Χάνσελ) επιστρέφει και το ενάμισι λεπτό του trailer διαλύει κάθε ανησυχία, μήπως και δεν ξαναπεράσουμε καλά...
Μια ρομποτική, α λα Stephen Hawking εξηγεί τη γέννηση του σύμπαντος και τον ανθρώπινο εγκέφαλο για να καταλήξει στο αιώνιο ερώτημα, κατευθείαν από τον Ντέρεκ Ζουλάντερ: "If God exists, then why did he make ugly people?"

O διάλογος στη συνέχεια είναι απολαυστικός και ηλίθιος μαζί. Το "Ζοοlander 2" θα κάνει πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου του 2016. Λεπτομέρειες εδώ και εδώ, για την πρωταγωνίστρια που μπορεί να κάνει πιο... έξυπνο τον φίλο μας. Παρακάτω δείτε και την φωτογραφία από τα γυρίσματα στη Ρώμη με τον Γουίλ Φέρελ παρών ως Μουγκάτου!

'

 

Update 7/2/16: Να δούμε τι άλλο θα σκαρφιστεί ο Μπεν Στίλερ για να πουσάρει διαφημιστικά το νέο Zoolander: Μπορεί στην πρεμιέρα της ταινίας στο Λονδίνο (όπου οι χολιγουντιανοί σταρ-καλεσμένοι περπάτησαν στο... μπλε χαλί), την παράσταση να έκλεψε η εμφάνιση της Πενέλοπε Κρουζ (δες στην gallery γιατί), όμως ο 50χρονος κωμικός σταρ κατάφερε να σπάσει το ρεκόρ Guinness για το μεγαλύτερο selfie stick του κόσμου, με το οποίο φωτογραφήθηκε με 45 άτομα. Δείτε το σχετικό video clip:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos