Ξεκινά γυρίσματα ο "Φρανκεστάιν" του Κώστα Ζάπα

Δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2017, 17:20
Συντάκτης:

Ο Κώστας Ζάπας κατέληξε στο καστ για τη νέα του ταινία και ετοιμάζεται να ξεκινήσει γυρίσματα.

Το «Φρανκεστάιν Rec» θα γυριστεί στην Ελλάδα και θα βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα του Κώστα Ζάπα που κυκλοφορεί στα ελληνικά από τις Εκδόσεις Καστανιώτη και στα αγγλικά από την Column Books.

Τη διεθνή διανομή της ταινίας ανέλαβε η γερμανική Asgard International, ενώ πρόκειται για μια συμπαραγωγή της Minus Pictures (Greece) με την συνεργασία των εταιριών Dreamfilms Gmbh (Germany), Oticons (Bulgaria), Rappas Films (Greece), Sems A.E. (Greece) και με την υποστήριξη του Ελληνικού Κέντρου Κινηματογράφου. Τα special effects και animation της ταινίας ανέλαβε ο Παναγιώτης Ράππας γνωστός από την συνεργασία του με τον Στίβεν Σπίλμπεργκ στο Λονδίνο και στο AMBLIN-Universal Studio (μετέπειτα DreamWorks) καθώς και με τις εταιρίες Disney, Paramount, Columbia, Fox, MGM, Warner Bros, DreamWorks, Universal, Filmax. Ο Παναγιώτης Ράππας είναι ισόβιο μέλος της Αμερικανικής Academy of Motion Pictures Arts and Science, των Όσκαρ.

Την μουσική της ταινίας υπογράφει ο συνθέτης Shigeru Umebayashi, παγκόσμια γνωστός από τις ταινίες: «Ιπτάμενα στιλέτα», «Η κατάρα του χρυσού λουλουδιού» του Ζανγκ Γιμού, «2046» και «Ερωτική επιθυμία» του Γουόνγκ Καρ Γουάι , «Hannibal rising» του Πίτερ Βέμπερ και «A Single Man» του Τομ Φορντ.

Παραγωγός ο Γρηγόρης Αθανασίου, την σκηνοθεσία και το σενάριο υπογράφει ο Κώστας Ζάπας, την διεύθυνση φωτογραφίας ανέλαβε ο Μιχάλης Μπούρης.

Πρώτη δημοσίευση: 12 Μαρτίου 2017, 17:20
Ενημέρωση: 12 Μαρτίου 2017, 17:20
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos