“Wizard of lies”: Πφάιφερ - Nτε Νίρο ‘δαγκώνουν’ τη Wall Street - Tρέιλερ

Δημοσίευση: 28 Aug 2015, 10:26
Συντάκτης:

Μια από τις μεγαλύτερες οικονομικές απάτες στην ιστορία των ΗΠΑ και σε παγκόσμιο επίπεδο, με το κωδικό όνομα ‘Bernie Madoff’ είναι το θέμα της νέας τηλεταινίας του ΗΒΟ με τίτλο “Wizard of lies”, σε σκηνοθεσία Μπάρι Λέβινσον.

Ο Madoff ήταν ένας πανέξυπνος οικονομολόγος που  κατάφερε ουσιαστικά μέσω της Ponzi κομπίνας του να ‘δαγκώσει’  ανυποψίαστους επενδυτές, αποσπώντας πάνω από 65 δις δολάρια, διαπράττοντας με τον τρόπο αυτόν  ένα από τα μεγαλύτερα οικονομικά σκάνδαλα που έχουν πλήξει ποτέ τη Wall Street.

Στο ρόλο του Madoff θα δούμε τον Ρόμπερτ Ντε Νίρο, ενώ τη σύζυγo του πρώην τραπεζίτη Ruth θα υποδυθεί η Μισέλ Πφάιφερ. Τον γιό του μεγαλοαπατεώνα Madoff, Mark, που βρέθηκε απαγχονισμένος στο διαμέρισμά του πριν μια πενταετία, θα αναλάβει ο Αλεσσάνδρο Νιβόλα.

Η ταινία ‘”Wizard of Lies” βασίζεται στο ομότιτλο βιβλίο της συντάκτριας των New York Times, Diana Henriques, που κυκλοφόρησε το 2012, με επιπλέον πληροφοριακό υλικό από το «Truth And Consequences: Life Inside The Madoff Family» της Laurie Sandell. Το σενάριο υπογράφουν οι Τζόν Μπέρνζαμ Σβαρτς, Σαμ Μπάουμ και Σαμ Λέβινσον. 

Update 15/1/17: Tα πρώτα teaser είναι online, κινηματογραφημένα με έναν ιδιαίτερο, ελλειπτικό τρόπο και κοφτό μοντάζ, πάντως αρκετά πειστικά με τον Ντε Νίρο να υπόσχεται μία από τις "καλές" του ερμηνείες...

Update 14/4/17: Νέο full τρέιλερ που δημιουργεί προσδοκίες για ένα ψυχολογικό θρίλερ χαρακτήρων και τον Μπόμπι επιβλητικό ως συνήθως. Περισσότερα στις 20 Μαϊου.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos