/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

WestCity Cinemas: Ένα νέο miniplex στο ΠεριστέριOι σινεφίλ κάτοικοι του Περιστερίου και γενικότερα της δυτικής Αθήνας αποκτούν πλέον περισσότερες επιλογές.  Ένας νέος, σύγχρονος κινηματογράφος ανοίγει τις πόρτες και τις αίθουσές του, στην πλατεία Μπουρναζίου: WestCity Cinemas!

Οι παλιότεροι θα θυμούνται το σημείο στο Μπουρνάζι όπου κάποτε δέσποζε ένας από τους πιο ζωηρούς πολυκινηματογράφους της περιοχής. Στο ίδιο σημείο, με νέο όραμα, ξαναζωντανεύει και αναπληρώνει το κενό που υπήρχε για χρόνια στην περιοχή.

WestCity Cinemas, όπως λένε οι υπεύθυνοι του νέου εγχειρήματος, σημαίνει ολοκληρωμένη κινηματογραφική εμπειρία για όλη την οικογένεια σε προσιτές τιμές:

Με 4 αίθουσες προβολών κάθε μέρα, από νωρίς το απόγευμα μέχρι αργά το βράδυ. Με υπερσύγχρονη τεχνολογία ψηφιακού ήχου και εικόνας, νέες ανακαινισμένες εγκαταστάσεις και εξελιγμένες υπηρεσίες. Σύγχρονοι, άνετοι και λειτουργικοί χώροι και καθίσματα, με kidspecial εγκαταστάσεις και ειδικά διαμορφωμένους χώρους για παιδιά και δυνατότητα διοργάνωσης παιδικών πάρτυ και σχολικών προβολών.

Με ειδικές εγκαταστάσεις για prive screenings όπου απολαμβάνεις την αγαπημένη σου ταινία με την παρέα σου, με game room για τα καλύτερα παιχνίδια στις καλύτερες κονσόλες και προβολές αθλητικών γεγονότων και αγώνων σε κινηματογραφικές οθόνες.

Ο νέος κινηματογράφος ξεκινάει τη λειτουργία του την Πέμπτη 12 Οκτώβρη.

WestCity Cinemas. Περιστέρι , Κωνσταντινουπόλεως 82β, Πλ. Μπουρναζίου. 210-5756239

Δημοσίευση: 10 Οκτ. 2017, 22:07

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα ταινία του Σπάικ Λι έχει γνωρίσει την...
1ώρα
expanse season 3
Με την τρίτη σεζόν του The Expanse να ολοκληρώθηκε...
21 ώρες
Σύνοψη: Το 1938 Γερμανοί επιστήμονες διασπούν το άτομο, και...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο