ΣΕΙΡΕΣ

«Τσεκούρι» και στο Girlboss από το Netflix

Δημοσίευση: 27 Ιουνίου 2017, 13:09
Συντάκτης:

To Netflix έχει βγει παγανιά και κόβει σειρές, προκαλώντας άλλοτε την οργή του τηλεοπτικού κοινού (βλέπε Sense8) και άλλοτε την οριακή αδιαφορία, όπως στην περίπτωση του φετινού Girlboss.

Η Sophia Amoruso, στη ζωή της οποίας βασίζεται η σειρά, μοιράστηκε τα νέα με τους ακόλουθούς της στο Instagram, γράφοντας: «Παρότι είμαι περήφανη για το αποτέλεσμα της δουλειάς μας, ανυπομονώ να ξεκινήσω να έχω εγώ τον έλεγχο της ιστορίας μου από εδώ και πέρα. Ήταν μια καλή σειρά και αισθάνομαι προνομιούχα που μου δόθηκε η ευκαιρία να δουλέψω με απίστευτα ταλαντούχους ανθρώπους, όμως το να ζεις τη ζωή σου σαν καρικατούρα ήταν κάτι πολύ δύσκολο, ακόμα κι αν κράτησε μόνο για 2 μήνες».

Υπενθυμίζουμε εδώ ότι τα γεγονότα της σειράς είναι βασισμένα στο bestseller ομώνυμο βιβλίο της Amoruso, η οποία ξεκίνησε να πουλάει vintage ρούχα στο eBay για να καταλήξει, στα 28 της, να διοικεί την αυτοκρατορία μόδας Nasty Gal, που δήλωσε πτώχευση το 2016.

Η Britt Robertson (Tomorrowland) ενσάρκωσε τηλεοπτικά την Amoruso, δημιουργώντας έναν χαρακτήρα οριακά υποφερτό, τον οποίο αρκετοί κριτικοί έθαψαν, όπως και τη σειρά εν γένει, καθώς μάλλον δεν ήξερε τι ακριβώς ήθελε να πει.

Ε, αφού δεν θα λείψει ιδιαίτερα ούτε στην ίδια την Amoruso, μάλλον δεν θα λείψει ούτε σ΄ εμάς!

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos