/ Πήγες Θερινό Σινεμά;

Θα μετρήσουμε πολλά αστέρια μέχρι να ολοκληρώσουμε το αφιέρωμα στα θερινά!

Δες που πήγαμε μέχρι τώρα
News

Τρέιλερ για το "Wonder Wheel" του Γούντι!Διανύουμε ήδη τα τέλη του δεύτερου μήνα για το 2017 και δεν είχαμε νέα για τη νέα ταινία του Γούντι Άλεν; Παράξενο!

Ήρθε λοιπόν, η ανακοίνωση για τον επίσημο τίτλο του φιλμ και η πρώτη φωτογραφία για να καλύψουν το κενό. Τα υπόλοιπα σας τα είχαμε γράψει πριν αρκετούς μήνες και μπορείτε να ανατρέξετε εδώ.

Θα λέγεται «Wonder Wheel» και αν κρίνουμε από τις στυλιστικές επιλογές της Κέιτ Ουίνσλετ, του Τζάστιν Τίμπερλεϊκ και της Τζούνο Τεμπλ (αλλά και το πόστερ της ταινίας «Winchester 73» που βλέπουμε στο backround) στην φωτό, εξελίσσεται στα late 50s.

Η Amazon Studios δεν έχει ανακοινώσει προς στιγμήν ημερομηνία εξόδου, αλλά δεν αποκλείεται στο προσεχές Φεστιβάλ τω Καννών ο 81χρονος δημιουργός να παρουσιάσει το φιλμ εκτός συναγωνισμού, όπως το συνηθίζει άλλωστε τα τελευταία χρόνια...

Update 13/6/17: Το φιλμ θα βγει στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 15 Δεκεμβρίου, ημερομηνία καθαρά οσκαρική και σε αντίθεση με τα πρόσφατα φιλμ του αγαπημένου δημιουργού που συνήθως τα βλέπαμε καλοκαίρι. Όπως μας πληροφορεί το πρώτο tagline της παραγωγής "το φιλμ περιέχει πληθωρικούς ήρωες, εραστές, απιστίες και γκάνγκστερ". Είμαστε σύμφωνοι...

Update 10/7/17: Πρώτες επίσημες φωτό για το φιλμ με Κέιτ Ουίνσλετ και Τζάστιν Τίμπερλεϊκ...

Update 4/10/17: Πρώτο τρέιλερ! Στις ελληνικές αίθουσες στις 7 Δεκεμβρίου 2017.

Δημοσίευση: 21 Φεβ. 2017, 21:57
Συντάκτης:

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Η νέα ταινία του Σπάικ Λι έχει γνωρίσει την...
1ώρα
expanse season 3
Με την τρίτη σεζόν του The Expanse να ολοκληρώθηκε...
21 ώρες
Σύνοψη: Το 1938 Γερμανοί επιστήμονες διασπούν το άτομο, και...
23 ώρες

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο