Δείτε τα 5 πρώτα λεπτά από το "Nightflyers" του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.

Δημοσίευση: 24 Ιουνίου 2017, 18:09
Συντάκτης:

Το Syfy έδωσε το πράσινο φως για να γυριστεί ο πιλότος για τη σειρά "Nightflyers" βασισμένος στην νουβέλα του Τζορτζ Ρ.Ρ. Μάρτιν.  Πρόκειται για ένα από τα παλαιότερα έργα του συγγραφέα του "Game of Thrones" γραμμένη το 1980.

<a href="/news/nightflyers-s1-egklovismeno-stin-yperprospatheia/60160">"Nightflyers" s1: Εγκλωβισμένο στην υπερπροσπάθεια</a>ΣΧΕΤΙΚΑ"Nightflyers" s1: Εγκλωβισμένο στην υπερπροσπάθεια

Ο σκηνοθέτης Νταγκ Λίμαν είναι ανάμεσα στους παραγωγούς της νέας σειράς επιστημονικής φαντασίας (ή υπερφυσικό θρίλερ όπως λένε οι υπεύθυνοι)  η οποία θα αφηγείται την περιπέτεια στο μέλλον, με τη Γη στα πρόθυρα της καταστροφής, εννέα απροσάρμοστων ακαδημαϊκών στο διάστημα ως επιβάτες ενός απίθανα προηγμένου τεχνολογικά σκάφους με έναν μυστηριώδη κυβερνήτη. Στην πορεία, βρίσκονται παγιδευμένοι στο βαθύ διάστημα, αιχμάλωτοι ενός παρανοϊκού ο οποίος φαίνεται να έχει σκοπό να τους σκοτώσει όλους.

Η νουβέλα του Μάρτιν έχει γίνει ταινία, το 1987, την οποία ουδείς πλέον θυμάται.

Update 13/1/18: Θα φιλοξενηθεί στην συχνότητα του SyFy, ενω στο καστ ανακοινώθηκαν οι Γκρέτσεν Μολ (Boardwalk Empire, Manchester by the sea), Άνγκους Σάμσον (Insidious 3, The mule, Fargo), Μπράιαν Ο'Μπερν (Manhunt Unabomber, Mildred Pierce), Τζόντι Τέρνερ Σμιθ (The last ship).

Update 20/3/18: Πρώτο τρέιλερ και δηλώσεις των συντελεστών. 

Update 19/7/18: Έτοιμο επιτέλους (σαν να άργησε κάπως...) το επίσημο τρέιλερ, με πολύ ενδιαφέρουσες εικόνες τρόμου. Μόλις ολοκληρωθεί η προβολή της πρώτης σεζόν (για την οποία δεν έχει ακόμη ανακοινωθεί ημερομηνία πρώτου επεισοδίου), θα ξεκινήσει να προβάλλεται από το Netflix.

Update 23/11/18: Το Syfy έδωσε στην δημοσιότητα την εναρκτήρια σκηνή του πρώτου επεισοδίου που διαρκεί 5 λεπτά. Τα πρώτα 5 επεισόδια θα προβληθούν ένα καθημερινά μεταξύ 2 και 6 Δεκεμβρίου, τα υπόλοιπα πέντε ομοίως μεταξύ 9 και 13 Δεκεμβρίου. 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos