"Taken 3": "Good... luck". Συνεχίζει να τρολάρει ο Λίαμ Νίσον

Δημοσίευση: 30 Σεπτεμβρίου 2014, 21:36

Μπορεί το Νο 2 να ήταν επιεικώς μέτριο, αλλά όπως και να το κάνουμε, ζούμε για να βλέπουμε τον Λίαμ Νίσον να μιλά απειλητικά στα κινητά τηλέφωνα και να κλωτσο-μπουνο-σφαλιαρίζει κακούς που απειλούν την οικογένειά του.

Στο Νο 3 (δυστυχώς με τον ίδιο σκηνοθέτη) στα πρώτα δευτερόλεπτα του τρέιλερ σου εξηγεί τη νέα οικογενειακή τραγωδία που του συμβαίνει και φυσικά το άφθονο ξύλο που μοιράζει δεξιά και αριστερά στην προσπάθειά του να βρει τους ένοχους.

Μόνο που αυτή την φορά θεωρείται ύποπτος για το φονικό από Αστυνομία, CIA, FBI και λοιπές "δημοκρατικές" δυνάμεις...

Κανένα πρόβλημα. Θα φάνε τις γροθιές του και όλοι αυτοί, προπάντως με στυλ και με την ολική ανατροπή στο τηλέφωνο, όταν ο μπαρουτοκαπνισμένος Μπράιαν Μιλς τους εύχεται (με ένα ελάχιστο μειδίαμα) "Good Luck"!

Ένα δάκρυ κύλησε...

Α.Κ.

Update 16/12/14: Tα έχουμε γράψει και συζητήσει πολλές φορές, δεν είναι σωστό να γινόμαστε βαρετοί, αλλά αποτελεί σταθερή αξία και οφείλουμε να το επισημαίνουμε με την πρώτη ευκαιρία. Ο Λίαμ Νίσον και στα τρία Taken ρίχνει πολύ ξύλο και το κάνει καμαρωτά και με στυλ. Στο βίντεο που ακολουθεί αποδεικνύεται ξεκάθαρα ότι το κάνει και με ποικιλομορφία στις σφαλιάρες, διότι έγινε highlight σε 12 διαφορετικούς τρόπους με τους οποίους αφήνει στο τόπο τους κακούς που διανοήθηκαν να αγγίξουν το πρώην καμάρι της CIA. Έτσι... για καλά Χριστούγεννα λοιπόν, "12 skills of Christmas"! 

 

Update 23/12/14: Το promo συνεχίζεται με μουσικό clip με μονταρισμένες σκηνές απο τα πρώτα δύο φιλμ και τα τρέιλερ του "Taken 3", με τον Λίαμ Νίσον να "φορτώνει" που οι κακοί (και μη) του παίρνουν συνεχώς πρόσωπα και πράγματα. 

 

Update 14/1/15: Έσπασε τα ταμεία το "Taken 3" στις ΗΠΑ, καθώς με συνολικές εισπράξεις 39,2 εκατ.δολλάρια για το τριήμερο 9-11 Ιανουαρίου, κατέφερε το τρίτο κορυφαίο άνοιγμα στον μήνα Ιανουάριο ever, πίσω από τα "Cloverfield" & "Ride along".παρά τις μέτριες κριτικές. Επίσης, μπορεί να μην πλησίασε το άνοιγμα του "Taken 2" (49 εκατ.), αλλά έγραψε καλύτερο νούμερο σε σχέση με το περυσινό "Νon-stop" (28,9), επίσης με τον Λίαμ Νίσον πρωταγωνιστή.

Update 2/2/15: Ο Λίαμ Νίσον συνεχίζει να τρολάρει (και να εξαργυρώνει την επιτυχία του) το Taken 3 και τα Taken γενικά, αυτή την φορά με ένα πολύ επιτυχημένο διαφημιστικό spot που προβλήθηκε στον χθεσινό τελικό του Super Bowl και αφορά στην εφαρμογή του βιντεοπαιχνιδιού "Clash Of Clans" σε κινητά. Πριν την δείτε, μη ξεχνάτε: Προφέρεται Λίαμ, όχι Λάιαμ. Γιατί ο "Ungry Νeeson 52" έρχεται για εσάς με όλα τα "particular set of skills"... Δείτε το στην gallery.

 

 

 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos