"Avengers: Age of Ultron": Tελικό τρέιλερ, σκέτη πόρωση!

Δημοσίευση: 23 Οκτ. 2014, 11:42

Η Marvel ανακοίνωσε προχθές ότι το πρώτο επίσημο τρέιλερ για το "Avengers: Age of ultron" που περιμένουμε πως και πως, θα βγει στις 28 Οκτωβρίου.

Ε, την επόμενη ημέρα (για την ακρίβεια πριν λίγες ώρες) ήταν online!

Kαι είναι φανταστικό. (Όπως και η αντίδραση της εταιρείας, παρεπιπτόντως, ένα λακωνικό, υπερ-cool tweet: "Damm it, Hydra").

Είναι σκοτεινό, θυμίζει πολύ το σύμπαν του Νόλαν, η φωνή του Τζέιμς Σπέιντερ είναι τουλάχιτον επιβλητική, υπάρχουν διχόνοιες στην ομάδα (Ο Thor επιτίθεται στον Τόνι Σταρκ;), υπάρχουν νέα πρόσωπα, ατάκες σπέρνουν δεξιά και αριστερά, τα εφέ δείχνουν φυσικά τρομερά, για να μην πολυλογούμε, η αναμονή φούντωσε!

Kαι μετρά ήδη 5.000.000 views (23/10, 11π.μ.)... 

 

Update 29/10/14: Νέο clip από την Marvel που λογικά θα αρχίσει... κατακλυσμό από διαφημιστικό υλικό. Οι Avengers χαλαρώνουν στο σπίτι του Τόνι Σταρκ και δοκιμάζουν να σηκώσουν το σφυρί του Thor. Ποιος θα τα καταφέρει; Δείτε το εδώ.

 

Update 12/11/14: Δεύτερο τρέιλερ από την Marvel για το "Avengers: Age Of Ultron", το οποίο για να είμαστε ακριβείς, μοιάζει με μια extended version του πρώτου. Όπως και νά'χει, σε ασχολία να βρισκόμαστε, διαθέτει εξίσου επική χροιά, προσθέτει ορισμένα hints για την προέλευση του "κακού", αλλά και ξεκαθαρίζει με ορισμένα "δραματικά" close ups, ότι αυτή την φορά οι Avengers δεν θα κάνουν περίπατο, αλλά θα δυσκολευτούν πολύ για να τον καταβάλουν, αν τα καταφέρουν. Καλά, λέμε καμια χαζομάρα να περάσει η ώρα. Φυσικά θα τα καταφέρουν, ανυπομονούμε για το υπερθέαμα!

 

Update 13/1/15: Σαν τους φυλακισμένους μετράμε τις ημέρες ανάποδα μέχρι την Πρωτομαγιά για να δούμε το δεύτερο Avengers, τι να λέμε τώρα και τι να γράφουμε. Το τρίτο τρέιλερ είναι online και ιντριγκάρει όσο δεν πάει, με το ενοχικό concept και τις διχόνοιες μέσα στην ομάδα, άλλωστε κλέινει με μονομαχία Iron Man vs Hulk! Μέχρι τότε βλεπουμε λίγο περισσότερη Ελίζαμπεθ Όλσεν/Scarlet Witch, μια μυστηριώδη γυναικεία παρουσία (με ωραία πλάτη) μέσα σε μια σπηλιά και την πρώτη εμφάνιση του Άντι Σέρκις, όποιον χαρακτήρα και αν υποδύεται τέλος πάντων. Έχουν να δουν πολλά τα μάτια μας, ο Τζος Ουίντον έχει δεσμευτεί για διάφορα twists, είμαστε ανυπόμονοι! 

 

Update 5/3/15Μετά την έντονη απαίτηση των φαν της Marvel, που κατέκλυσαν το Twitter με τα μηνύματά τους να δουν νωρίτερα το τρέιλερ των Avengers: Age of Ultron, τελικά η εταιρεία ενέδωσε και έδωσε στη δημοσιότητα το τρέιλερ μια μέρα νωρίτερα! Το νέο τρέιλερ της ταινίας μας συστήνει τον Ultron, το ρομπότ που πολέμησε τους Avengers και είναι ο βασικός εχθρός τους στην ταινία. Και με άφθονες μάχες και όποιον πάρει ο χάρος... Kαι σαν bonus, μπορείτε να τσεκάρετε στην gallery ένα clip με τα όπλα που θα χρησιμοποιήσουν οι Avengers στο φιλμ...

Update 19/3/15: Τελικά το τελευταίο τρέιλερ (ή για να ακριβολογούμε, ένα aυτόνομο tv spot) από το "Avengers: Age of Ultron" είναι και το πιο εντυπωσιακό απ'όλα όσα έχουν προηγηθεί. Ατακαδόρικο και με επίδειξη δύναμης από τον κάθε έναν Εκδικητή, κόβει την ανάσα. Και με κορυφαία ατάκα από τον Thor όταν εκσφενδονίζει την ασπίδα του Captain America προς τα ρομπότ του Ultron και τα κόβει στη μέση λες και είναι από βούτυρο: "It's all in the swing". Πρωτομαγιά, παίδες, ένας μήνας και κάτι...

Update 6/4/15: Αυτό είναι το τελευταίο τρέιλερ πριν την έξοδο του «Avengers: Age of Ultron» στις αμερικανικές αίθουσες την Πρωτομαγιά (30 Απριλίου στην Ελλάδα) και ενώ λογικά θα ακολουθήσουν featurettes και clips. Άψογα μονταρισμένο, παρουσιάζει έναν έναν τους ήρωές μας, εντάσσοντας ορισμένες νέες σκηνές δράσης στο mix πριν την σκηνή της τελικής αναμέτρησης και μάλιστα την Scarlet Witch πιο δραστήρια απ'όλους, ενώ της ανήκει και η ατάκα του clip: "Let's finish this"! 

 

TRAILER

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ VIDEO
Δε θες να χάνεις κλιπ;
Εγγράψου στο youtube κανάλι μας!
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos