''Top Gun 2'' χωρίς Maverick δεν γίνεται!

Δημοσίευση: 6 Ιουλίου 2015, 15:22
Συντάκτης:

Τριάντα χρόνια μετά το ''Τοp Gun'' ήρθε ο καιρός για τη συνέχειά του. Το 1986, ο 24χρονος Τομ Κρουζ μεταμορφώθηκε σε σούπερ σταρ χάρις στο ρόλο του Maverick, τα γυαλιά Rayban, το jacket του.
Πλέον, το 2016 θα δούμε τη συνέχειά του. Πριν λίγες μέρες, ο διευθύνων σύμβουλος της εταιρίας παραγωγής Skydance, Ντέιβιντ Έλισον ανακοίνωσε ότι το σενάριο για το ''Top Gun 2'' άρχισε ήδη να γράφεται από τον Τζάστιν Μαρκς, που έγραψε το "Street Fighter: The Legend of Chun-Li" και ετοιμάζει το ''Το Βιβλίο της Ζούγκλας'' του Τζον Φαβρό.
Oσον αφορά το όνομα του σκηνοθέτη, μετά τον τραγικό χαμό του Τόνι Σκοτ, δεν έχει ανακοινωθεί κανένα όνομα. Ο Ελισον δεν ανέφερε το όνομα του Κρουζ, αλλά περισσότερο έδειξε προς αυτή την κατεύθυνση. «Υπάρχει ένας καταπληκτικός ρόλος για τον Μάβερικ. Δεν υπάρχει ''Top Gun'' χωρίς τον Μάβερικ και θα είναι ο Μάβερικ που θα παίξει τον ρόλο του Μάβερικ» είπε κατά τη διάρκεια συνέντευξης Τύπου, με την τελευταία φράση να επιβεβαιώνει ουσιαστικά την παρουσία του Κρουζ. Όσο για τις μεγάλες διαφορές στα μαχητικά αεροπλάνα, 30 χρόνια μετά την αρχική ταινία, ο Ελισον είπε πως ο σεναριογράφος θα δείξει σε τι έχουν μετατραπεί οι πιλότοι σήμερα, ενώ άφησε να εννοηθεί ότι ο Μάβερικ θα χρειαστεί να πολεμήσει και εναντίον των drones.

Update 24/5/17: To επιβεβαίωσε και ο ίδιος ο Τομ Κρουζ, καθώς όπως αποκάλυψε σε εκπομπή της Αυστραλίας, σε συνέντευξη που έδωσε για την «Μούμια»: «Είναι αλήθεια. Μάλλον θα αρχίσω τα γυρίσματα το επόμενο έτος. Θα συμβεί, οπωσδήποτε θα συμβεί» δήλωσε χαρακτηριστικά ο σχεδόν 55χρονος σταρ.

Update 1/6/18: Ξεκίνησαν τα γυρίσματα!

Update 3/7/18: Ο Μάιλς Τέλερ θα υποδυθεί τον γιο του Goose (που στο πρώτο φιλμ έπαιζε ο Άντονι Έντουαρντς), του δεύτερου πιλότου στο σκάφος του Τομ. Θα σκηνοθετήσει ο Τζο Κοζίνσκι του "Oblivion". Ο Βαλ Κίλμερ επιστρέφει στον ρόλο του Tom "Iceman" Kazansky. Η ταινία θα βγει στις αίθουσες στις 12/7/19.

Update 24/8/18: Τρεις σπουδαίες "μεταγραφές" προστέθηκαν στο καστ: Έντ Χάρις, Τζον Χαμ, και Τζένιφερ Κόνελι!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
9427
Tanweer
6786
Feelgood
3008
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos