Τομ Χανκς, Ένα Ουάτσον σε best seller sci-fi

Δημοσίευση: 24 Σεπτεμβρίου 2015, 12:38
Συντάκτης:

Το νέο φιλμ που θα πρωταγωνιστήσουν μαζί ο Τομ Χανκς και η Έμα Ουάτσον, δείχνει σαν ένα πολύ ενδιαφέρον δράμα επιστημονικής φαντασίας, σκηνοθετημένο από έναν αναπάντεχο σκηνοθέτη...

Το «Circle» του Ντέιβ Εγκερς υπήρξε διάσημο best-seller και έχει εκδοθεί σε περισσότερες από 20 γλώσσεις. Ήρθε η ώρα να μεταφερθεί στον κινηματογράφο και μάλιστα από Τζέιμς Πόνσολντ των «Smashed», «The Spectacular Now» & του πρόσφατου «The end of the tour» που θα δούμε στις Νύχτες Πρεμιέρας.

Ηρωίδα του είναι η Μέι Χόλαντ μια νεαρή γυναίκα που προσλαμβάνεται στον Κύκλο, την ισχυρότερη διαδικτυακή εταιρία παγκοσμίως και προσπαθεί να κάνει καριέρα και να φτιάξει το όνομά της στον χώρο. Ο Κύκλος έχει ενοποιήσει τα προσωπικά μέιλ των χρηστών του, τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, τις τραπεζικές συναλλαγές και τις αγορές σε ένα δικό του παγκόσμιο σύστημα που παρέχει μόνο μία διαδικτυακή ταυτότητα. Η Μέι αρχκά ενθουσιάζεται αλλά σύντομα αρχίζει να αναρωτιέται αν είναι μέρος μιας εικονικής πραγματικότητας.

Μαζί τους στο πρωταγωνιστικό καστ οι Μπιλ Πάξτον, Τζον Μπογιέγκα, Πάτον Όσβαλντ, Κάρεν Γκίλαν, ενώ ο Πόνσολντ θα επιμεληθεί και της σεναριακής προσαρμογής.

Update 6/12/16: To πρώτο τρέιλερ είναι online και είναι αρκετά αλλόκοτο:

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
1 ημέρα

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos