ΣΕΙΡΕΣ

Τηλεοπτικός "Jack Ryan" από το Amazon - Tρέιλερ

Δημοσίευση: 17 Aug 2016, 18:30
Συντάκτης:

Έχουμε ξαναγράψει αρκετές φορές πως το Amazon προσπαθεί να πλησιάσει την δυναμικότητα του Netflix, εμπλεκόμενο συνεχώς στην δημιουργία νέων τηλεοπτικών σειρών.

Ένα νέο πρότζεκτ που ανακοινώθηκε, είναι μια σειρά 10 επεισοδίων βασισμένη στις περιπέτειες του πράκτορα Jack Ryan, του ήρωα από τις νουβέλες του Τομ Κλάνσι.

Θα πρωταγωνιστήσει ο Τζον Κραζίνσκι του "The office", σε δημιουργία του Κάρλτον Κιούζ (Lost, The strain, Bates Motel) και παραγωγή του Γκρέιαμ Ρόλαν (Τhe returned, Fringe), ενώ η σειρά θα διηγηθεί πως ο Jack Ryan θα αποκαλύψει τις επικοινωνίες μεταξύ τρομοκρατών, γεγονός που θα τον τοποθετήσει στο επίκεντρο μιας τρομοκρατικής επιχείρησης που απειλεί με μαζική καταστροφή παγκόσμιας κλίμακας.

Nα θυμίσουμε φυσικά ότι τον Jack Ryan έχουν ενσαρκώσει στο μεγάλο πανί διάσημοι σταρ: Ο Άλεκ Μπάλντουιν (Τhe hunt for Red October/1990), ο Χάρισον Φορντ (Patriot Games/1992, Clear and present danger/1994), ο Μπεν Άφλεκ (The sum of all fears/2002) και πρόσφατα ο Κρις Πάιν (Jack Ryan: shadow recruit/2014).

Update 8/10/17: Το τρέιλερ φανερώνει αρκετά ικανοποιητικό επίπεδο παραγωγής, αναμένουμε φυσικά την ίντριγκα να ικανοποιήσει, ενώ είναι μάλλον φανερό ότι ο Κραζίνσκι αποτελεί ξεκάθαρο στοίχημα.

Update 18/8/18: Διαφοροποιημένα τα δεδομένα πλέον, με τον Τζν Κραζίνσκι να έχει ανεβάσει τις μετοχές του μετά το "A quiet place" και το Αmazon να έχει ήδη εγκρίνει και 2η σεζόν. Την πρώτη πάντως θα την δούμε στις 31 Αυγούστου. Πρώτα βέβαια, ας δούμε το τελικό τρέιλερ: 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

Damsel

Damsel

Θα το βρείτε: Netflix

Σύνοψη: Η γλυκιά κόρη ενός βασιλιά ετοιμάζεται για προξενιό με πλούσια φαμίλια για να...
21 hours

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
43250
Film Group
13175
Tanweer
12142
Tanweer
4254
Tanweer
2372
Baghead, από την Spentzos Baghead, από την Spentzos