ΣΕΙΡΕΣ

Θα είναι το "Britannia" το νέο "Game of Thrones";

Δημοσίευση: 19 Ιαν. 2018, 19:37
Συντάκτης:

Με την μοναδική σεζόν που απομένει για το Game Of Thrones να έχει προγραμαμτιστεί για το 2019, είναι αναμενόμενο να επικρατεί... δίψα του φιλοθεάμονος κοινού για μια νέα σειρά –φαντασίας, ντε- που θα την αντικαταστήσει και θα ικανοποιήσει την λαχτάραγια ίντριγκες, μάχες, έρωτες, επιπέδου.

Το «Britannia» του Amazon που κάνει πρεμιέρα απόψε, φιλοδοξεί να αναπληρώσει το συγκεκριμένο κοινό και όσο δύσκολο και αν φαίνεται κάτι τέτοιο, σίγουρα διαθέτει κάποια όπλα στην φαρέτρα του.

Η πρώτη σεζόν (διότι να μην έχετε αμφιβολία ότι έχουν προγραμματιστεί αρκετές ακόμη) θα περιέχει 10 επεισόδια, ενώ έχει δημιουργηθεί και γραφτεί από τους Τζεζ Μπάτεργουορθ (σεναριογράφος σε Edge of tomorrow, Black Mass, Spectre), Τομ Μπάτεργουορθ (Fortitude, The last legion, Bitrthday girl) και Τζέιμς Ρίτσαρτσον (Bronson, Football Factory, Monsters), τρεις σεναριογράφους και παραγωγούς με διάσημες περγαμηνές.

Η ιστορία τοποθετείται στο 43 μ.Χ., παρακολουθώντας την εισβολή του ρωμαϊκού στρατού στη βρετανική γη, η οποία κατοικείται από Κέλτες και Δρυίδες, φυλές μαχητών και ανθρώπων με μυστικιστικές δυνάμεις.

Πρωταγωνιστεί η Κέλι Ράιλι (άσχετο, αλλά η οποία στο πόστερ μοιάζει τρομερά με την τραγουδίστρια Florence, ενώ θα την θυμάστε από την 2η σεζόν του True Detective και τα Sherlock Holmes του Γκάι Ρίτσι), ο Ντέιβιντ Μόρισεϊ (ο Governor στο «Walking Dead»), o Δανός Νικολάι Λάι Κάας (Reconstruction, The killing, Brothers, A second chance) και ο Μακένζι Κρουκ (ο Orell του GOT και ο Ragetti από τους Πειρατές της Καραϊβικής), αλλά και άλλοι που προφανώς θα μάθουμε στην πορεία...

Το τρέιλερ δείχνει αρκετά πειστικό (αν και κάπως γραφικό όσον αφορά στο έντονο μακιγιάζ), σοβαρή παραγωγή, προσεγμένη φωτογραφία, λίγο μεταφυσικό, λίγο μάχες, λίγο έρωτες, τα βασικά συστατικά δείχνουν να υπάρχουν. 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos