Τελικά, o Ντέιβιντ Λιντς θα σκηνοθετήσει "Twin Peaks"! Μπανταλαμέντι στις μουσικές

Δημοσίευση: 16 Μαΐου 2015, 09:48

Το βράδι της Παρασκευής ο Ντέιβιντ Λιντς με ανάρτησή του στο twitter, έκανε αλλαγή 360 μοιρών και είπε τελικά το «ναι» στην σκηνοθεσία των νέων επεισοδίων του "Twin Peaks". «Φίλοι, οι φήμες δεν είναι αυτό που δείχνουν. Συμβαίνει ξανά, το Twin Peaks επιστρέφει στο Showtime» ήταν αυτό που έγραψε και αμέσως μετά ο πρόεδρος του Showtime, που έχει τα δικαιώματα της σειράς, Ντέιβιντ Νέβινς, επιβεβαίωσε τα καλά νέα. «Ο Λιντς θα σκηνοθετήσει όλα τα επεισόδια, τα οποία θα ξεπερνούν σε σύνολο τις εννέα ώρες, όπως αρχικά είχαμε ανακοινώσει. Η παραγωγή θα ξεκινήσει άμεσα».


Για όσους δεν γνωρίζετε διαβάστε από εδώ το «ναυάγιο» των διαπραγματεύσεων των δύο πλευρών, με το οικονομικό θέμα να είναι το βασικό και αξεπέραστο, όπως φαινόταν, πρόβλημα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ, ακόμα και μετά την ανακοίνωση του Λιντς τον Απρίλιο πως αποσύρεται, οι διαπραγματεύσεις δεν σταμάτησαν και άπαντες αναζητούσαν μια νέα συμφωνία, όπως και τελικά συνέβη.

Update 26/5/15: Φρέσκα νέα για την θρυλική σειρά, όπως τα αποκάλυψαν η Σέριλ Λι και η Σέριλιν Φεν στο Φεστιβάλ Crypticon του Σιάτλ.

Ο 3ος κύκλος θα έχει 18 επεισόδια, θα τα σκηνοθετήσει όλα ο ίδιος ο Λιντς, ενώ ο Αντζελο Μπανταλαμέντι θα επιστρέψει επίσης για να συνθέσει ολοκαίνουργιο σάουντρακ.

Στην gallery μπορείτε να δείτε ολοκληρωμένη την συνέντευξη τύπου.

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

BOX OFFICE

Ταινία
4ημέρο
Tanweer
8848
Tanweer
7278
Tanweer
5733
Tanweer
5733
breathe, από την Spentzos breathe, από την Spentzos